Ce cadou i-au făcut Delia şi Răzvan Munteanu finuţei lor! Naşa, topită după bebeluş

delia_nepoata.jpg

delia nepoata botez
Delia şi nepoţica pe care a botezat-o duminică (15 aprilie)
Foto: arhivă personală

E petrecere mare duminică în familia Deliei Matache! Artista şi soţul ei sunt naşi pentru fetiţa Oanei Miheţ, sora cântăreţei. Micuţa Jessica a stat cuminte pe toată durata ceremoniei religioase şi îşi emoţionează naşa cu fiecare gest. De altfel, cântăreaţa, care a avut concert până şi cu o zi înainte de eveniment, şi-a luat revanşa faţă de copila căreia i-a organizat botezul printre picături.

Delia şi-a schimbat cu totul viziunea despre a deveni mamă. Dacă până de curând astfel de întrebări o agasau, acum artista mai parcă îi vine să încerce şi această ipostază. Totul a luat o turnură neaşteptată de când sora ei mai mică Oana a adus-o pe lume pe Jessica. Micuţa a cucerit-o imediat pe artistă, care atunci când o vede este nedezlipită de ea. Aşa s-a întâmplat şi duminică la botez. Imediat după ceremonia de creştinare, Delia a luat-o pe fetiţă şi a stat numai cu ea în braţe.

delia_botez.jpg

delia razvan munteanu oana razvan mihet botez
Naşii şi finii la ieşirea din biserică
foto: Click!

Ocupată cu filmări, concerte şi probe de haine, vedeta şi-a rezervat ziua de 15 aprilie special pentru a o boteza pe nepoţica sa. Oana a povestit că Delia nu a reuşit să ajungă să facă mari pregătiri pentru botez, aşa cum ar fi vrut. Ea şi-a luat însă revanşa şi s-a ocupat de rezervările la restaurant şi meniul celor câteva sute de invitaţi, care va fi trecut în contul naşilor. De altfel, acesta este cadoul părinţilor spirituali pentru Oana, Răzvan şi Jessica Miheţ, pe care artista şi soţul ei îl fac din inimă finilor lor. 

Şi la nunta de anul trecut a Oanei, Delia şi Răzvan Munteanu s-au ocupat de toate chletuielile care s-au făcut pentru eveniment. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Mare bucurie în familia Deliei. Oana, sora artistei, și-a botezat astăzi fetița care a venit pe lume în urmă cu aproape 5 luni. Părinţii au vrut ceva intim, dar au ajuns să facă liste cu sute de invitaţi. La biserică, însă, ceremonia botezului micuței Jessica a fost restrânsă, luând parte aproximativ 30 de persoane, în mare parte apropiați ai familiilor nașilor și fericiților părinți.

  • delia oana sora bebelus jessica botez

    Petrecerile se ţin lanţ în familia Deliei! După ce au sărbătorit împreună Paştele la casa de vacanţă a artistei, duminică (15 aprilie) părinţii artistei, alături de sute de invitaţi o vor creştina pe cea mai mică membră a familiei. Este vorba despre Jessica, fetiţa Oanei. Părinţi spirituali vor fi Delia şi soţul ei Răzvan Munteanu.

  • Zi importantă în familia Deliei! Sora artistei, Oana, a îmbrăcat duminică, 28 mai, rochia de mireasă pentru a se căsători cu iubitul ei, Răzvan, cel pe care-l va face tată în curând.

  • nunta oana matache

    Nunta Oanei Matache, sora mai mică a Deliei, a însemnat, în primul rând, multă distracție. Invitații, prieteni și rude, au dansat cât pentru un an întreg, au mâncat preparate fine și au luat parte la bucuria a doi tineri de 26 de ani care au decis să-și unească destinele.