Ce bombe sexy au craii din «Pariu cu viaţa»

cupluriuntitled-1.jpg

Sali a ajuns la inima Cristinei, deşi a cunoscut-o când ea suferea din dragoste. Dorian şi Claudia s-au cunoscut la Constanţa, oraşul lor natal
Foto: Dorin Constanda
Citeste tot despre: 

Dorian Popa şi Levent Sali, deveniţi faimoşi după ce au jucat în urmă cu patru ani în serialul ”Pariu cu viaţa”, păşesc mândri pe covorul roşu al evenimentelor, la braţul iubitelor. Şi au şi cu ce se lăuda, căci cele două mândre au fost dotate cu toate cele de Mama Natură.

Din distribuţia serialului ”Pariu cu viaţa” (PRO TV), care a făcut prăpăd la capitolul audienţe în 2011, anul de debut, au făcut parte şi doi ­tineri actori, Dorian Popa (a interpretat rolul lui Andrei Anghel) şi Levent Sali (a jucat rolul lui Rafael Cercel). Cei doi flăcăi au rupt multe inimi în serial, conform scenariului, iar talentul de cuceritori nu i-a părăsit nici în viaţa reală. Dacă Dorian Popa (27 de ani) a bifat mai multe relaţii, iată că doar Claudia (32 de ani), o ­constănţeancă focoasă, a reuşit să-l pu­nă cu botul pe labe. Se iu­besc de un an şi jumăta­te, locuiesc împreună şi sunt norocoşi şi în afacerea cu haine, de care se ocupă amândoi. Dar şi Levent (22 de ani) se făleşte cu o damă bine, Cristina Lăcătuşu (24 de ani), ce pare coborâtă de pe po­diu­mul de modă.  Reporterii Click! au aflat că ei formează de trei luni un cuplu: „Ea trecea printr-o despărţire şi ­su­fe­rea, iar eu m-am băgat în seamă şi am încercat să o cuceresc. Mi-a ieşit. Cristina nu cântă, deşi a studiat canto, căci are mari emoţii în faţa publicului”, ne-a spus Levent.

Serialul de la PRO TV i-a făcut celebri


Dorian Popa şi Levent Sali s-au bucurat de mare succes cu serialul ”Pariu cu viaţa”. Dorian a povestit că, pentru a ajunge în distribuţia producţiei PRO TV, a trecut prin zeci de probe, fiind selectat din cei peste 30.000 de tineri care s-au înscris la castingul online.
Loading...

Citește și

  • Dorian Popa vrea să se aşeze la casa lui, dar pentru asta trebuie să îşi cumpere. Solistul şi iubita lui, Claudia Iosif, vor să îşi facă un credit pentru Prima Casă, de 65.000 de euro, pentru a lua o vilă în afara Bucureştiului.

  • ruby dorian popa relatie

    Cei doi artiști colaborează pentru a doua oară și par foarte apropiați. Au apărut zvonuri că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie, iar Ruby (26 de ani) s-a hotărât să dea cărțile pe față. Marți seară (29 septembrie), cântăreții au lansat noul videoclip pentru piesa „Bună, ce mai zici?”. Bruneta a dat nas în nas cu iubita oficială a lui Dorian Popa (27 de ani), Claudia, și a vrut să lămurească lucrurile.

  • sali levent sex iubita selfie

    Cine spune că foştii actori din „Pariu cu viaţa”, care formau trupa LaLa Band nu au succes se înşeală. După ce Dorian Popa şi Dima Trofim au revenit în forţă cu prestaţiile lor din reality-show-urile de la PRO TV, iată că încă un fost coleg de-al lor este pe val. Este vorba de Sali Levent (21 de ani), interpretul lui Rafael Cercel din „Pariu cu viaţa”, „manelistul” grupului LaLa Band.

  • levent sali dezbracat piesa noua

    Levent, fost actor în serialul „Pariu cu viața” și actual solist în trupa LaLa Band, lansează o melodie pe cont propriu, cu un videoclip care va înnebuni fanii din rândul femeilor.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1