Ce bine se înţeleg copiii lui Cosmin Cernat, chiar dacă sunt fraţi vitregi!

cosmin_cernat_exatlon.jpg

cosmin cernat exatlon
Cosmin Cernat este prezentatorul reality-show-ului "Exatlon"
Foto: arhivă personală

Chiar sunt o gaşcă mare şi veselă! Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, şi soţia lui, Mădălina Moroşanu, alături de cei trei copii ai lor se distrează de minune împreună. Gazda show-ului de la Kanal d se află la filmări în Republica Dominicană cu toată familia, iar cei mici sunt cei mai fericiţi, având timp berechet de petrecut pe plajă.

Cosmin Cernat a revenit în televiziune după mulţi ani în care dispăruse de pe micul ecran, iar emisiunea de la Kanal d a făcut publicul să-şi mute atenţia şi la viaţa lui privată. Atunci când nu se află printre concurenţii Exatlon, Cosmin Cernat are o treabă multă în familie. Este căsătorit cu Mădălina Moroşanu şi fiecare dintre ei are copii din relaţiile anterioare. Cosmin Cernat se laudă cu două fetiţe superbe, Maya (8 ani) şi Ayana (15 ani), din mariajul cu atleta Monica Iagăr, iar actuala lui soţie un băiat, Matei (13 ani), dintr-o căsătorie anterioară. Chiar dacă sunt fraţi vitregi, copiii au găsit puncte comune şi se înţeleg de minune. Mădălina a  ţinut special ca ei să aibă o relaţie specială şi a reuşit.   

copii_cernat.jpg

copii cosmin cernat
Ayana (15 ani) şi Matei (13 ani) sunt de vâste apropiate
Foto: arhivă personală

"Este o mamă cum rar întâlnești, e minunată, iar fetele o adoră. Sigur că viețile noastre s-au schimbat, însă noi nu am obligat copiii să facă nimic. A contat enorm faptul că preocuparea principală a Mădălinei a fost confortul lor emoțional", declara Cosmin cernat într-un interviu mai vechi când era întrebat despre actuala lui parteneră.  

cernat.jpg

Cosmin cernat Madalina morosanu republica dominicana
Cosmin Crenat și soția lui Mădălina Moroșanu se distrează în Republica Dominicană
foto: arhiva personală

Şi Cosmin Cernat este un tată perfect pentrui băieţelul Mădălinei, aşa că cei trei copii au părinţi fericiţi, iar asta se vede şi pe chipul lor. 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • cosmin cernat

  Kanal d şi Cosmin Cernat au tras lozul câştigător cu emisiunea-concurs Exatlon, show la care concurenţi cu nume sonore sau oameni obişnuiţi îşi testează limitele pentru marele premiu de 100.000 de euro şi care a adus audienţe uriaşe postului patronat de turci. Prezentatorul acestui format a revenit în forţă pe sticlă şi îmbină utilul cu plăcutul. El şi-a negociat bine termenii contractului, dacă luăm în calcul că se află în Republica Dominicană, de aproape două luni, acolo unde se filmează emisiunea, împreună cu soţia şi copiii.

 • Cosmin Cernat, Exatlon, Kanal D, amintiri, prezentator, emisiune, reality-show

  După ce a locuit ani întregi în Canada, într-un oraş, care nu te îmbia să scoţi prea des costumul de baie din dulap, de două luni Mădălina Moroşanu este într-o vacanţă exotică în Republica Dominicană, iar ţinutele sumare sunt din nou la putere. Soţia lui Cosmin Cernat şi-a însoţit jumătatea la filmările emisiunii-concurs «Exatlon» de la Kanal d şi se bucură de fiecare zi pe plajă, unde face furori cu silueta ei.

 • cosmin cernat exatlon

  Cosmin Cernat a revenit în televiziune cu dreptul! El este gazda «Exatlon» (Kanal d), emisiune care de mai bine de o lună de când a început să fie transmisă, a reuşit să aducă postului, patronat de turci, audienţe uriaşe şi sute de mii de fani. Realizatorul tv nu este împlinit doar din punct de vedere profesional, ci şi sentimental. El este căsătorit cu Mădălina Moroşanu, pas pe care l-a făcut în mare secret în 2011, la scurt timp după divorţul de campiona mondială la atletism Monica Iagăr.

 • Acum e linişte şi pace în viaţa lui Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului de mare audienţă “Exatlon” (Kanal D). Are o căsnicie reuşită alături de Mădălina Moroşanu, însă puţini îşi amintesc că idila a început cu scandaluri mari în presă, din cauza unui aspect important: Cernat era însurat cu Monica Iagăr.

 • Cosmin Cernat, Exatlon, Kanal D, amintiri, prezentator, emisiune, reality-show

  Cosmin Cernat, prezentatotul reality-show-ului “Exatlon”, face parte din familia Kanal D din 2007, încă de la lansarea pe piața media din România a postului. Vedeta, care filmează intens pentru “Exatlon” în îndepărtata Republica Dominicană, a povestit pentru Click! o întâmplare amuzantă, care le-a ridicat adrenalina colegilor de redacție.

 • Cosmin cernat Madalina morosanu republica dominicana

  Cosmin Cernat chiar îmbină utilul cu plăcutul la Exatlon. Gazda emisiunii-concurs de la Kanal d și-a negociat în așa fel contractul încât așa cum Click! a mai scris are alături de el familia. Recent, prezentatorul nu a mai făcut un secret din asta și ne-a arătat imagini din paradisul exotic unde se filmează emisiunea, iar soția și copiii lor se răsfață.