Ce bine arată Elena Băsescu gravidă în luna a noua!

elena-basescu-mai-2018-gravida_3.jpg

Elena Basescu gravida
Elena Băsescu nu s-a îngrășat prea mult în cea de-a treia sarcină
foto: Mihai Ionescu

Elena Băsescu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina așa că, dintr-un moment într-altul, își poate strânge la piept fetița. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mezina fostului președinte în compania mamei ei și, trebuie să recunoaștem, cea de-a treia sarcină i-a priit de minune. Elena Băsescu arată foarte bine gravidă în luna a noua.

Elena Băsescu (38 de ani) radiază de fericire de când și-a refăcut viața alături de tânărul om de afaceri Cătălin Gheorghe, poreclit Tomată. Bruneta este însărcinată pentru a treia oară și va naște o fetiță, așa că cei doi copii ai ei din căsnicia cu Bogdan Ionescu, Sofia Anais (4 ani și 8 luni) și Traian Junior (3 ani și 4 luni), vor avea o surioară drept parteneră de joacă. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Elena mergând în vizită la părinții ei, la vila de protocol din Primăverii, însoțită de bona filipineză și de cei doi copii.

 • foto: Mihai Ionescu
 • elena basescu al treilea copil
  Elena Băsescu, surprinsă cu puţin timp înainte să nască cel de-al treilea copil
  foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/5

Ținuta complet neagră, pe care a ales-o EBa, se mula perfect pe rotunjimile de graviduță, însă trebuie să recunoaștem că bruneta a fost o norocoasă, căci nu a acumulat foarte multe kilograme în plus, așa cum s-a întâmplat la sarcina cu Traian junior. Și Maria Băsescu (66 de ani), fosta primă-doamnă a României, și-a păstrat tonusul excelent după ce a ieșit din prim-plan, așa că e lesne de înțeles de unde a moștenit Eba aceste gene bune.

Loading...

Citește și

 • Liniştea căminului şi fericirea copiilor sunt devizele Elenei Băsescu, şi reuşeşte să le aibă şi datorită logodnicului său. Ea şi Cătălin Tomată vor deveni părinţi luna aceasta, însă afaceristul este deja as în postura de tătic. L-am surprins alături de Traian şi de Sofia, în timp ce se juca cu ei şi-i hrănea ca pe propriii copii.

 • elena basescu, gravida, norocoasa, nu s-a ingrasat, EBa, elena basescu copii, elena basescu catalin tomata, cătălin tomata, elena basescu insarcinata, elena basescu gravida

  Elena Băsescu numără zilele până când îşi va strânge în braţe cel de-al treilea copil, iar momentul se apropie cu paşi repezi. Luna viitoare, ea şi iubitul ei, Cătălin Tomată (25 de ani), vor deveni părinţi de fetiţă, aşa că sexul feminin va fi la putere în fosta familie prezidenţială. Din mariajul cu Syda, Eba mai are acasă o fetiţă şi un băiat. Cea de-a treia sarcină începe să se vadă pe trupul Elenei.