Ce bine arată Cezara Dafinescu la 72 de ani! Actrița, dezvăluiri din tinerețe. A fost curtată de Ilie Năstase?

cezara-dafinescu-mirela-vaida.jpg

Cezara Dafinescu, alături de Mirela Vaida
Foto: Facebook

Cezara Dafinescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Acces de weekend”, prezentată de Mirela Vaida, împlinindu-se 16 ani de când moderatoarea i-a luat actriței primul ei interviu. Cezara a mărturisit că îi este dor de scenă în această perioadă și a povestit câteva întâmplări din tinerețe.

„După 16 ani de la primul nostru interviu... O întâlnire de suflet..cu Mirela Vaida..”, a scris actrița în mediul online. Cezara Dafinescu este cunoscută drept una dintre marile doamne ale teatrului românesc, însă inițial, altele au fost meseriile cu care aceasta a cochetat. Părinții își doreau să urmeze medicina, spre exemplu. 

Cezara Dafinescu a picat prima probă la admiterea la actorie

„Toți au vrut să fac medicina. M-am și pregătit, făceam meditații. Și după ce m-am pregătit pentru fiecare materie, iar când profesorii i-au spus tatălui meu că sunt de nota 10, am spus că dau la Teatru. Nenorocirea a fost că am și picat. Am picat pentru că nu am avut un glas de „trompețică”, dar eu suplineam cu trăirea”, a spus Cezare Dafinescu.

cezara-dafinescu2.png

Cezara Dafinescu, în platoul emisiunii
Foto: Captură Video

„Un actor i-a zis mamei că îmi trebuie glas, să mă duc în pădure și să urlu. Și înainte de examen asta am făcut. Când am ajuns la examen nu mai aveam glas. Am avut curajul să mai dau o dată și am intrat”, a continuat artista în cadrul emisiunii.

Înainte de a-și găsi drumul către teatru însă, Cezara Dafinescu a mărturisit că a fost foarte pasionată de balet. Din păcate, din cauza înălțimii sale nu a putut să-și urmeze visul, așa că a hotărât să se orienteze către atletism. Acolo, marea artistă l-a cunoscut pe Ilie Năstase, el fiind în lotul de tenis al țării.

I-a făcut curte Ilie Năstase Cezarei Dafinescu?

„Am fost colegă de liceu cu Ilie Năstase. Trăind cu bunica la Sibiu am vrut să fac balet, dar creșteam foarte înaltă. Am ales ce a fost diametral opus de balet: atletismul. Mătușa mea m-a luat la ea la școală de atletism. Am devenit și campioana țării la campioni mici, la înălțime”, a mai spus ea.

Întrebată de Mirela Vaida dacă a fost curtată de Ilie Năstase, Cezara Dafinescu a ales să spună doar că nu a existat bărbat care să nu încerce să-i intre în grații, la vremea respectivă, insinuând că a fost un oarecare flirt între ei.

„Așa m-am întâlnit cu Ilie, eram în lotul țării. Eu la atletism, el la tenis. Tu spui că pe Ilie toată lumea îl știe că el nu s-a ferit că a curtat și atunci să spun din partea mea că toată lumea mă știe pe mine că nu a existat bărbat care să-mi facă curte”, a continuat actrița.

În ceea ce privește relațiile sale amoroase, actrița a fost extrem de savuroasă când a recunoscut că și-a dorit mereu pasiune, pe care a găsit-o abia lângă cel de-al doilea soț, Gelu Fronea. Alături de primul soț însă, George Motoi, actrița are o fiică, pe Raluca. Aceasta i-a dăruit doi nepoți.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1