Ce băiat frumos şi şarmant are Ştefan Bănică jr!

12-13-vedete-banicxizxa-si-fiul.jpg

Radu Ștefan este înalt cât tatăl lui și deja ia cursuri de actorie

Marele actor Ștefan Bănică (n.r-decedat pe 26 mai 1995) are, în sfârșit, o stea pe Aleea Celebrităților din Capitală.

Distincția i-a fost acordată ieri de primarul general interimar, Răzvan Sava, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte urmașii săi, nu mai puțin notorii ori talentați, fiul Ștefan (48 de ani) și nepotul Radu Ștefan (14 ani). Cel mai tânăr dintre craii Bănică, Radu Ștefan, a fost extrem de emoționat în timpul evenimentului.

12-13-vedetexcvcxv-stea.jpg

Aleea Celebrităților găzduiește, de ieri, o nouă stea

Celebrul său bunic, a cărui valoare n-o poate contesta nimeni, a intrat oficial în galeria iluștrilor actori români, recompensați cu stele pe o alee care copiază monumentul cinematografiei americane „Walk of Fame”, din Los Angeles.

Radu Ștefan locuiește împreună cu mama lui, Camelia Constantinescu. E pasionat de actorie și a și fost distribuit de părintele lui în câteva piese la Teatrul de Comedie. La evenimentul de ieri au mai primit stele pe Aleea Celebrităților, tot postum, Dem Rădulescu, George Constantin și Dinu Manolache.

Loading...
 
 

Citește și

  • stefan banica

    Este un tată exigent! Ştefan Bănică jr. a mărturisit că nu-i face favoruri fiului său, Radu Ştefan pe care îl pune la treabă dacă vrea să reuşească în viaţă. Artistul nu îşi promovează băiatul, ci îl pune să muncească din greu ca să-şi merite apariţiile pe scenă alături de tatăl său.

  • stefan banica jr. liceenii

    Nimic nu este întâmplător în viaţă, iar de asta s-a convins şi Ştefan Bănică jr. Actorul a povestit cum a ajuns să joace în seria „Liceenii”, film care l-a făcut celebru.

  • S-au despărţit în 2013, după 7 ani de relaţie, dar vor fi legaţi pe viaţă de copilul pe care-l au împreună. Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au refăcut viaţa, fiecare cu câte un partener mai tânăr, dar încă pare că există tensiuni între cele două cupluri nou formate. Altfel nu se explică de ce “Zâna” face tot posibilul ca fostul şi actualul să nu se întâlnească.

  • În sfârşit, s-au înţeles! Ştefan Bănică şi fraţii Sabin şi Bogdan Ivanof au preferat să pună punct războiului din instanţă pentru a profita de pe urma afacerii pe care au făcut-o împreună. Aşa că au împărţit frăţeşte apartamentele din blocul pe care l-au construit în cartierul Aviaţiei.