Ce avere are Viorel Lis. Fostul primar şi-a făcut testamentul

oana_lis_viorel_lis_27052400.jpg

Oana şi Viorel Lis

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Viorel Lis a avut perioada lui de glorie în perioada 1997—2000, ani în care era primarul general al Capitalei, dar vremurile bune au cam apus. Fostul edil trăieşte modest şi deşi unii au făcut averi de pe urma lui, Viorel Lis nu se poate lăuda că întoarce banii cu lopata, ci dimpotrivă. Are o pensile de 3700 de lei şi o moştenire de la ţară.

Cu o soţie tânără, căreia i-a plăcut tot timpul să se distreze, Viorel Lis (75 de ani) a cam trebuit să ţină pasul cu mondenităţile, dar recunoaşte că nu se dă în vânt după astfel de evenimente. Fostul primar general a dezvăluit ce venituri lunare are şi ce şi-a trecut în testament. S-a gândit la toate, având în vedere că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate şi a ajuns la spital de câteva ori în stare destul de gravă. recent, la un eveniment monden i-a povestit Adrianei Bahmuţeanu cum  se descurcă financiar.

"Sunt la o vârstă la care cred că nu prea îmi place nimic. Este o vârstă spre... final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva. Cea mai mare realizare este funcţia de primar general al Capialei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin. Tata era foarte fericit că a fost învăţător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana (40 de ani ) în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toată mă urăsc.

Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat. Nu am luat bani de la nimeni. Şpagă... nu ştiu ce ea aia. Nu am condiţionat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Am o moştenire de la ţară! Asta e toată avearea mea. Mulţi m-au controlat, mulţi m-au jignit. Sunt şi oameni cu care mă întâlnsc pe stradă şi îmi pupă mâna. Foarte puţini m-au înjurat cât am fost primar şi după", a mărtuirisit Viorel Lis la Antena Stars. 

Viorel Lis, în formă după problemele de sănătate din trecut

În prezent, Viorel Lis se simte foarte bine în comparație cu lunile trecute, în care a întâmpinat tot felul de probleme medicale. Au fost momente în care soţia lui Oana a intrat în panică, pentru că fostul primar nu o mai recunoştea. În toată această perioadă complicată alături i-a fost alături soția lui, iar acum el poate să o însoțească din nou la evenimentele mondene. 

 

 

Citeşte şi:

 

Oana Lis și-a dat licența la Psihologie! Ce note a luat la scris și la oral!

Oana Lis s-a pregătit pentru ce-i mai rău: «Viorel vrea să fie incinerat!»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul