Oana Lis și-a dat licența la Psihologie! Ce note a luat la scris și la oral!

oana-lis-facultate_2.jpg

oana lis facultate
Luna viitoare, Oana Lis va susține examenul de licență
foto: arhivă personală

Oana Lis (40 ani), absolventă a Facultății de Psihologie, din cadrul Universității Hyperion din București, a susţinut azi, 4 iulie, examenul de licenţă.

"Eu am plecat la examenul de licență! Vio, la păcănele!". Oana susține că a dorit să devină psiholog atât pentru a-și deschide un cabinet, cât și pentru a scăpa de traumele pe care le-a trăit de-a lungul vieții. Mama ei a murit când ea era de-o șchioapă, iar tatăl i-a transformat viața într-un chin: ”M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog”, a menționat soția fostului edil al Capitalei.

Ce note a luat Oana Lis la licență

Acum, Oana Lis e in culmea fericirii! Soția fostului primar al Capitalei a obținut note foarte mari, asta după ce toată vara a stat cu burta pe carte, iar Viorel a ascultat-o la lecții. La proba orală, Oana a obținut nota maximă. ”Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, a scris Oana pe Facebook, încantată de notele obținute. Soția lui Viorel Lis a absolvit două specializări, cea de Psihologie și cea de Psihoterapie integrativă. În trecut, Oana a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi străine.

Oana și Viorel Lis, cuplu excentric din 1998

Au trecut 21 de ani de când Oana (40 ani) l-a cunoscut pe Viorel Lis (75 ani). Amândoi sunt născuți pe 19 martie, dar între ei este o diferență de 35 de ani. Blondina și-a amintit de începuturile relației cu fostul edil al Capitalei, când el era căsătorit cu Tudora Gheorghe care îi dăruise doi copii, un băiat și o fată. Însă Viorel Lis a divorțat la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Oana.

12-13-vedete-oana-viorel-lis-atunci.jpg

Oana era brunetă și creață când l-a cucerit pe Viorel, care avea barbă și mustață
foto: arhiva personala

„Eu, la 19 ani. Oana de atunci: naivă, jucăușă, încrezătoare în oameni și cu așteptări de la ei”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu ea în tinerețe. Oana și Viorel sunt împreună din 1998. S-au cununat civil în 2009 după ce l-a cerut de bărbat pe fostul edil, aflat la a treia căsnicie. După alţi doi ani, Viorel a cerut-o de soție pe Oana în mijlocul unui magazin de bijuterii, în acelaşi an ea îmbrăcând şi rochia de mireasă. 

Citește și:

Ce pătimaș iubea Viorel Lis acum 20 de ani! Imagini de colecţie şi mesaje pentru amantele tinere

Așa arăta Oana Lis la 19 ani, când l-a făcut pe Viorel să-și lase nevasta

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și