Ce pensie are Viorel Lis. Soţia lui l-a dat de gol

lis-virel.jpg

viorel lis
Viorel Lis este grav bolnav, iar banii lui se duc pe analize şi medicamente
Foto: arhivă personală

Fostul primar al Capitalei are grave probleme financiare şi nu de ieri sau de astăzi. Viorel Lis (73 de ani) îşi permite cu greu să-şi achiziţioneze toate medicamentele şi să-şi facă toate investigaţiile medicale. Ca să facă rost de bani, soţia lui a vrut să-i vândă costumele pe care fostul edilul nu le mai poartă, dar intenţia Oanei a provocat un adevărat scandal conjugal.

Oana şi Viorel Lis nu mai au linişte în căsnicie. Blonda este disperată pentru că nu mai face faţă cheltuielilor care o copleşesc şi a ajuns să vândă lucruri din casă. S-a descotorosit de un aparat foto primit în dar de la soţul ei, vrea să-şi vândă maşina, iar zilele trecute a strâns toate costumele soţului ei pentru a le pune pe un site. Supărat că Oana a adunat în saci hainele lui, Viorel Lis a luat foc şi după ce şi-a recuperat bunurile s-a închis în camera lui refuzând dialogul su soţia. Tânăra susţine că nu a vrut să-l umilească pe fostul edil, ci doar să mai facă rost de bani. 

oana_lis1.jpg

foto
Oana Lis
Foto:Arhivă personală

"Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor?! Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia în total 3.000 de lei. 2.000 de lei de peurma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r. asociaţia revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea", a povestit Oana la Antena 1. 

Fostul primar al Capitalei a explicat că într-adevăr veniturile lui sunt mici comparativ cu nevoile, dar chiar şi aşa nu este dispus să-şi vândă costumele pe care le purta pe vremea când ocupa fotoliul de edil.    

"Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă  mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile", a spus Viorel Lis explicând că soţia lui trebuie să fie mai chibzuită.    

 

Loading...
 
 

Citește și