Ce au în comun Vârciu şi Moga: „Nu muncesc pentru avere, ci pentru fetele mele”

2_col_varciu_2.jpg

Marius Moga, Liviu Varciu, Anda Calin, Bianca Lapuste, tatici de fete, copil Varciu. Vocea Romaniei Junior
“Comorile” lui Liviu: micuţa Maria Anastasia şi iubita Anda Călin
foto: Oana Toma

Liviu Vârciu este alt om de când are bebeluş acasă, iar acum e mai mult prin gospodărie decât la berărie. Recent, l-am surprins spălând exteriorul vilei din Băneasa. Nici tăticul Marius Moga nu se menajează. Ziua e la PRO TV, noaptea, la studio.

Ce au în comun Liviu Vârciu (36 de ani) şi Marius Moga (35 de ani)? Aparent, nimic. Însă dacă ne uităm dincolo de carieră, mai exact în familie, cei doi au acasă, fiecare, câteva “comori” de gen feminin. Liviu Vârciu a devenit tătic pe 25 septembrie, iubita lui, Anda Călin, dăruindu-i o fetiţă, iar Marius Moga este deja părinte cu experienţă de doi ani, căci soţia lui, Bianca Lăpuşte, a născut o fetiţă pe 7 octombrie 2015. Viaţa li s-a schimbat total, în sensul că acum sunt motivaţi să muncească şi mai mult, pe toate planurile. Liviu Vârciu a avut, până de curând, două emisiuni la Antena 1, “ZaZa Sing”, “FANtastik show”, iar acum, în sezonul de toamnă, a rămas doar cu proiectele proprii,  fiind maestru de ceremonii la evenimente.

Marius Moga, Liviu Varciu, Anda Calin, Bianca Lapuste, tatici de fete, copil Varciu. Vocea Romaniei JuniorZoom
Liviu este gospodar fără pereche. Zilele trecute, a spălat pereţii exterior ai vilei din Băneasa
foto: BLITZ

Dar Liviu munceşte din greu şi în gopodărie. Click! l-a surprins pe verandă, stropind cu jet de apă tavanul şi pereţii exteriori ai vilei din Băneasa. Şi, deşi are un bebeluş acasă, artistul nu-şi neglijează nici fiica mai mare, pe Carmina (14 ani), pe care o are din relaţia cu Amy Teiceanu. Aşadar, celebrele versuri ale solistului Ilie Roşu, “Nu muncesc pentru avere, ci pentru fetele mele/Să aibă totul de-a gata fetele lui tata”, i se potrivesc perfect lui Vârciu.

Marius Moga, Liviu Varciu, Anda Calin, Bianca Lapuste, tatici de fete, copil Varciu. Vocea Romaniei JuniorZoom
Marius Moga pleacă pe înserat de la studioul de înregistrări
foto: Mihai Ionescu

Marius Moga, noaptea la studio, ziua la PRO TV

Zilele acestea, compozitorul filmează de zor pentru cel de-al doilea sezon al show-ului “Vocea României Junior” (PRO TV), unde este jurat alături de Andra şi de Inna. Marius Moga nu îşi neglijează însă nici elevii de la studioul de muzică, aşa că merge şi compune şi pleacă acasă târziu, în noapte.

Marius Moga, Liviu Varciu, Anda Calin, Bianca Lapuste, tatici de fete, copil Varciu. Vocea Romaniei JuniorZoom
Marius munceşte pentru Bianca şi pentru Maria
foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și