Ce au în comun bloggeriţa Ioana Grama, însărcinată în 8 luni, şi celebra Kim Kardashian

ioana_grama_insarcinata.jpg

ioana grama
Ioana Grama este însărcinată în 8 luni
Foto: arhivă personală

Însărcinată în 33 de săptămâni, bloggeriţa Ioana Grama se pregăteşte să aducă pe lume primul ei copil, o fetiţă. Au mai rămas şapte săptămâni până la marea întâlnire, iar bruneta este din ce în ce mai preocupată să cumpere toate cele necesare bebeluşului. La deschiderea recentă a unui magazin dedicat copiilor, Ioana Grama a bătut deja palma pentru a achiziţiona un scaun de masă, pe care îl floseşte şi celebra Kim Kardashian. Accesoriul costă 400 de euro şi este confecţionat din lemn, argument care a convins-o pe viitoarea mămică să-l treacă pe lista ei de priorităţi.

Cunoscuta bloggeriţă, Ioana Grama urmează să nască o fetiţă peste 7 săptămâni şi de când ştie că se apropie momentul a luat la pas toate magazinele dedicate bebeluşilor. Ultimul vizitat este cel al unei firme celebre din Norvegia, deschis recent la Cluj-Napoca. Aici, i-a făcut cu ochiul Ioanei un scaun de masă, care poate fi folosit încă din primele zile de viaţă ale copilului, fiind ideal de la hrănitul cu biberonul până la mesele diversificate.  

ioana_grama.jpg

ioana grama magazin bebelusi cluj-napoca
Ioana Grama a ascultat cu atenţie sfaturile Mirunei Vasile, reprezentanta firmei celebre de accesorii pentru bebeluşi
Foto: arhivă personală

"Sunt in ultimul trimestru al sarcinii si pot spune că mi-a fost greu. În ultima perioadă am avut ceva dureri. Aştept cu nerăbdare să vină pe lume. Mă bucur că este fetiţă şi sunt sigură că o să mă descurc. Nu îmi plac scaunele din plastic şi ador faptul că acesta este din lemn masiv. Se va potrivi de minune în apartamentul nostru. Abia aştept să-l folosim, mai ales că poate fi adaptat nevoilor noastre şi îl putem folosi până la vârsta de 10 ani”, a declarat Ioana.

Modelul ales de bloggeriţă este unul pe care marile vedete internaţionale îl folosesc deja pentru copiii lor, iar Kim Kardashian este una ditre ele.

Ioana Grama a făcut anunţul sarcinii după primul trimestru

Discretă cu viaţa privată, Ioana Grama, foarte activă de altfel în mediul online, a anunţat că va deveni mămică după ce a trecut cu bine de primele luni de sarcină.

„Luni, 6 mai, ziua lui Alex. Suntem în Bali, în insula asta superbă care respiră iubire, și mă gândesc la minunea care de 3 luni crește în mine. Un dar divin cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, rodul iubirii noastre, un suflet care ne face să ne sclipească inimile de fericire în fiecare zi. Mă minunez, iubesc și sunt recunoscătoare!  La mulți ani!” scria Ioana Grama, pe pagina ei de Instagram, acolo unde are aproape 300 de mii de urmăritori.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1