Ce asistentă sexy are Dan Negru, la «Roata norocului»! Anastasia Fotachi e «Regina Instagramului» de peste Prut

12-7.jpg

Anastasia și Dan se înțeleg de minune

Dan Negru (48 de ani) este tare norocos la asistente tv. După ce a colaborat, în perioada 2003-2005, cu Roxana Ionescu sau ”Mama Natură”, conform rolului din emisiunea ”Ciao, Darwin!” (Antena 1), iată că el are un alt ajutor de nădejde, de data aceasta la Chișinău.

Dan prezintă la postul Prime TV din Republica Moldova concursul ”Roata norocului”, iar mâna lui dreaptă este nimeni alta decât celebra blondină Anastasia Fotachi (22 de ani), o răsfățată a premiilor de frumusețe, desemnată  și ”Regina Instagramului”, fotografiile ei sexy fiind  apreciate de mii de fani din întreaga lume. După ce a obținut titlurile ”Miss Eco”, ”Miss Internațional” și Miss Bikini”, Anastasia a prins și câteva reclame la articole vestimentare, dar și prezentări de modă.

12-bun.jpg

Anastasia este și fotomodel la Chișinău
Loading...

Citește și

  • Dan Negru (48 de ani) pregăteşte de zor cele două emisiuni de divertisment, care vor fi difuzate pe 31 decembrie, în Noaptea dintre Ani. În octombrie va filma show-ul ”Roata Revelionului”, la Prime TV, din Chişinău, post tv unde Dan prezintă două concursuri, de mai bine de zece ani, iar la începutul lui decembrie va munci pentru ”Revelionul lui Negru”, de la Antena 1. Invitat special, în Republica Moldova, este Fuego (43 de ani), artistul idolatrizat ca un rege peste Prut.

  • Pe lângă evenimentul în sine, și anume botezul fetiței prezentatoarei TV Alessandra Stoicescu și a soțului acesteia, Sergiu Constantinescu, sâmbătă, 19 octombrie, a mai avut loc o „premieră”! Dan Negru a fost invitat la petrecerea de botez și nu a venit singur, ci însoțit de soția acestuia, Codruța, care apare în majoritatea pozelor de la ocazie și este absolut superbă!