Ce artist român a recunoscut că este atras de bărbaţi

rengle.jpg

Emil Rengle a recunoscut că este atras de bărbaţi
Foto Instagram

Orientarea sexuală este încă un subiect controversat în România, însă mai mulţi artişti încep să-şi confirme atracţia pentru sexul opus. Artistul care a confirmat de această dată este un fost concurent al emisiunii "Uite cine dansează", dar este cunoscut şi ca solist şi compozitor.

Cântăreţul, dansatorul şi coregraful Emil Rengle a mărturisit că este bisexual, chiar pe canalul său de Youtube, unde încurajează tinerii să-şi asculte inima şi să se accepte aşa cum sunt, dar şi că nu este nimic greşit în legătură cu ei. Rengle a făcut declaraţiile având lacrimi în ochi, şi a povestit cel mai dificil moment al vieţii sale, acela când a venit vremea să recunoască familiei că este atras de bărbaţi. Mama artistului l-a acceptat şi l-a iubit în continuare, fără ca nimic să se fi schimbat.

Artistul este cunoscut ca fiind coregraful a mai multor artişti din România, având mai multe colaborări alături de Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.

Zoom
Emil Rengle, Inna şi Alexandra Stan
Foto Instagram

Rengle este şi coregraful principal de la Vocea României, dar a cântat și pe scena UNTOLD, de la Cluj.

Artistul a făcut echipă alături de Dana Budeanu pentru show-ul "Uite cine dansează", însă au trebuit să abandoneze din cauza faptului că Dana s-a accidentat grav.

 

loading...
Loading...

Citește și