Ce a ajuns Cristina Spătar să facă din cauza datoriilor

2-bd-1dsfasd.jpg

Regina R&B a ajuns să poarte ro chii pe care le-a primit în urmă cu mai bine de 10 ani, când era cuplată cu Mirco Maschio
Citeste tot despre: 

Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce că se află în plin scandal cu soţul ei, Alin Ionescu, de care va divorţa, cântăreaţa Cristina Spătar este şi într-un mare impas financiar. Din acest motiv, ea nu-şi mai permite să îşi cumpere haine noi, astfel că artista a revenit la ţinutele pe care le purta în urmă cu mai bine de 10 ani, pe care le-a scos de la naftalină.

A vrut să păstreze imaginea unei familii fericite chiar şi atunci când soţul ei, Alin Ionescu (38 ani), era surprins în compania altor femei. Ca o nevastă dornică să aibă linişte în casă, Cristina Spătar (42 de ani) nu făcea scandal. A încercat cât a putut să îşi ţină problemele acasă. Până când soţul a anunţat că totul s-a sfârşit, că doreşte să îşi recapete statutul de bărbat liber. 

2-bd-1fasdfasd.jpg

Cristina Spătar se pregăteşte să înceapă o nouă viaţă, de femeie divorţată

Acum, Cristina Spătar nu se mai ascunde şi nici nu mai neagă că relaţia ei cu soţul nu mai este deloc roz. Chiar de ziua ei de naştere, în culisele emisiunii „Star Matinal” de vineri, de la Antena Stars, unde a fost serbată de Rocsana Marcu şi echipa emisiunii, Cristina a povestit că soţul ei este un tată bun, dar că, între ei, ca parteneri, nu mai poate fi salvat nimic.

Aceasta s-a mai plâns că nu mai are bani şi, din acest motiv, nu şi-a mai cumpărat haine noi de câţiva ani. În plus, cântăreaţa a mai spus în cabina de machiaj, înainte să intre în emisiune, că a ajuns să poarte vestimentaţiile pe care le are din perioada în care avea o relaţie cu Mirco Maschio, adică de mai bine de 10 ani.

”Noroc că a revenit moda. Eu nu mi-am mai cumpărat haine de ani de zile şi acum port hainele pe care le am de când eram cu Mirco. Am foarte multe datorii”, şi-a vărsat Cristina Spătar oful în culisele emisiunii de la Antena Stars. Una dintre persoanele care au asistat la această „spovedanie” a cântăreţei a declarat pentru Click! că aceasta a mărturisit că nu mai doarme în pat cu soţul ei de circa şase luni. 

În tot acest tablou: cu un soţ care zice că vrea să fie liber, cu o mamă cu doi copii care vrea să îşi ţină familia aproape, Cristina Spătar are un aliat de seamă, care nu se aştepta nimeni să-i ţină partea. Este vorba chiar despre soacra ei, mama lui Alin. Cele două femei se înţeleg atât de bine, că nu ai zice că sunt soacră şi noră. Ba chiar sunt născute în aceeaşi zodie. De altfel, şi Alin Ionescu spune că mama lui seamănă mai mult cu nora ei. După ce fiul ei a anunţat pe Internet că mariajul lui cu Cristina Spătar a luat sfârşit, soacra artistei a sărit în apărarea acesteia, acuzându-şi, practic, fiul, că trece print-o criză a vârstei.

“Există perioade în viaţă când fiecare trecem printr-un necaz, dar la fiecare problemă se găseşte o rezolvare, este imposibil, până la urmă, să nu se găsească o rezolvare. Sunt convinsă că, până la urmă, lucrurile vor fi bine. Alin este un copil foarte bun şi, dacă s-au întâmplat nişte lucruri, s-au întâmplat pentru că au scăpat puţin de sub control. Nu e mereu totul roz. Fiecare bărbat are câte o ieşire, mai ales în jurul vârstei de 40 de ani”, a declarat femeia în cadrul emisiunii “Refresh, by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, cele două au vorbit deschis despre relaţia lor, mama soacră fiind vizibil ataşată şi mândră de cea care, încă, îi este noră.

Păreau familia perfectă

2-bd-4fdasf.jpg

Alin şi Cristina s-au cununat civil în 2007 şi au pozat mult timp într-o familie perfectă

Cristina şi Alin s-au căsătorit civil în 2007, iar un an mai târziu au făcut şi nunta la biserică. Pe 13 octombrie 2009 Cristina a născut un băiat, botezat Albert, iar pe 10 aprilie 2012, a venit pe lume fetiţa cuplului, Aida Maria. Cei doi apăreau în public mereu cu zâmbetul pe buze, se ţineau strâns de mână şi se sorbeau din priviri. În toamna anului trecut, soţul ei a fost arestat şi acuzat că ar fi fraudat statul cu 10 milioane de euro. În tot acest timp, Cristina şi-a susţinut bărbatul şi a refuzat să facă declaraţii referitoare la situaţia lor. La finele lunii februarie, Alin a fost eliberat, dar ancheta în cazul lui a continuat. 

A fost la un pas de măritiş cu Mirco Maschio

Cristina Spătar şi Mirco Maschio s-au iubit cu foc mai bine de doi ani. Afaceristul a cerut-o de soţie chiar de ziua ei, iar nunta ar fi trebuit să aibă loc în august 2006. Numai că, doar cu puţin timp înainte de fericitul eveniment, bărbatul a bătut în retragere şi a anulat nunta. Iubirea lor, însă, a fost una puternică. Mirco a copleşit-o pe Cristina cu daruri scumpe: un Porsche Cayenne, în valoare de 92.000 de euro, un inel din platină şi cu diamante, în valoare de 35.000 de euro. Nunta urma să aibă loc  la castelul pe care familia lui Mirco Maschio îl deţine în Italia, la Padova.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși s-a speculat de mai multă vreme că solista Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu (35 de ani), au probleme în căsnicie și sunt pe punctul de a divorța, bomba a explodat miercuri la amiază. Omul de afaceri a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat că s-a separat de mama copiilor săi, Cristina Spătar.

  • cristina spatar sot alin ionescu

    Aniversare în lacrimi pentru Cristina Spătar, care de câteva zile trece printr-o furtună în viaţa sentimentală. Alin Ionescu s-a decis să facă primele declaraţii despre divorţul celor doi şi cel puţin până acum părea decis să se separe de artistă. Gestul lui de vineri (17 iunie) cu ocazia zilei de naştere a Cristinei Spătar ridică multe semne de întrebare.