Catrinel Sandu, cu voal de mireasă la petrecerea burlacițelor! Urmează să facă nunta cu Steve

catrinel-petrecerea-burlacitelor1.jpg

Catrinel, cu voal de mireasă la petrecerea burlăcițelor
Foto: Instagram

Catrinel Sandu se apropie cu pași repezi de momentul în care va fi din nou mireasă, astfel că aceasta a respectat tradiția și, alături de prietenele ei bune, dar și de mama sa, a participat la petrecerea burlăcițelor, care reprezintă ultimele momente de „libertate” înainte de a-și pune pirostriile și în fața lui Dumezeu.

După ce a devenit soție în acte, căsătorindu-se civil cu partenerul ei, americanul Steve, Catrinel Sandu urmează să îmbrace și rochia de mireasă și să fie condusă în fața altarului pentru a doua oară. Înainte de marele eveniment în care va spune din nou „Da” însă, prietenele lui Catrinel au avut grijă să-i organizeze acesteia o petrecere a burlăcițelor de neuitat, unde fetele au zâmbit cu gura până la urechi și s-au distrat pe cinste. 

Catrinel Sandu s-a distrat pe cinste la petrecerea burlăcițelor 

Pe contul personal de Instagram, fosta bebelușă a publicat o serie de imagini de la petrecere, care demonstrează că distracția a fost în toi în cadrul evenimentului! Însoțită de câteva prietene foarte bune, Catrinel Sandu a ieșit în oraș pentru a petrece cum se cuvine.

catrinel-petrecerea-burlacitelor3.jpg

Catrinel Sandu și prietenele sale s-au distrat la petrecerea burlăcițelor
Foto: Instagram

La o privire mai atentă, se pare doamnele și domnișoarele din fotografiile lui Catrinel Sandu îi vor fi și domnișoare de onoare, cel mai probabil, având în vedere că la petrecerea burlăcițelor, toate au îmbrăcat ținute roșii, asemeni ei, pe care le-au accesorizat cu coronițe asortate. Cea mai importantă persoană care i-a fost alături lui Catrinel în marea zi a fost chiar mama ei, care a îmbrăcat la rândul ei o ținută roșie. Având în vedere ca urmează fie mireasă, actuala doamna Schroeter a purtat pe cap un voal, asemănător cu cel pe care îl va avea și în ziua în care va păși în fața altarului alături de bărbatul pe care l-a ales să îi fie de acum în colo partener de viață. 

Deși ziua în care va îmbrăca din nou rochia de mireasă va fi una extrem de fericită pentru Catrinel, va exista totuși și un moment care cu siguranță o va înstrista pe vedetă. Cum tatăl acesteia s-a stins de curând din viață, acesta nu o va mai putea conduce în fața altarului, respectând astfel tradiția conform căreia mireasa este condusă la altar de către părintele ei. 

 

Loading...

Citește și

  • Duminică, 28 iulie, a fost o zi tristă pentru mama lui Catrinel Sandu. Mama Mia (70), așa cum îi spun nepoțelele, a rămas singură în vila ei din Capitală, după ce Catrinel (43 de ani) a plecat în SUA, alături de fiicele ei, Sara (9 ani) și Lara (6 ani), de logodnicul Steve Schroeter și de băieții lui, Mark și Luke.

  • Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, a avut în acest an cea mai tristă aniversare. Mama vedetei a împlinit 70 de ani la doar nouă zile de când i-a murit soțul, Nicu Sandu, care a fost incinerat, așa cum a fost ultima lui dorință.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1