Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. Ce imagini emoționante a publicat vedeta

catrinela.jpg

Catrinel Sandu, primele imagini după ce s-a căsătorit
Foto Instagram

Deși a trecut prin clipe grele la începutul verii anului 2019, iată că acum, vedeta, se bucură de clipe minunate alături de bărbatul cu care a ales să se căsătorească în America, acolo unde locuiește alături de cele două fetițe ale ei.

Pe 30 iunie trecea prin clipe crunte. Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl în vârstă de 71 de ani în urma unui atac cerebral suferit în martie. De pe patul de spital, părintele i-a spus că va pleca într-o lume mai bună, însă o roagă să fie fericită.

Medicul stomatolog Steve Schroeter o tratează ca pe o prințesă și a convins-o să facă acest pas important. Nunta lui Catrinel Sandu va fi una resrânsă la care vor participa familiile celor doi și ce mai importanți prieteni ai cuplului.

Cei doi s-au căsătorit, iar fotografiile pe care Catirnel Sandu le-a publicat pe rețelele de socializare au demonstrat că ea este foarte feiricită alături de el, dar și de copii.

catrinelll.jpg

Catirnel Sandu s-a căsătorit cu medicul dentist Steve Schroeter
Foto Instagram

Alături de fotografie, ea a scris și un scurt mesaj: «E oficial», mod prin care și-a anunțat prietenii virtuali că cei doi au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele.

„Am ținut să îmi iau rochia din România, așa că am vorbit cu prietena mea, Roxana, și am fost la «Wedding Atelier», unde am probat mai multe ținute. Ea se va ocupa și de rochițele fetițelor, o să fie spectaculoase”, ne-a spus Catrinel Sandu. Nunta lui Catrinel Sandu va fi una resrânsă la care vor participa familiile celor doi și ce mai importanți prieteni ai cuplului.

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11, adică în noiembrie, peste doar opt luni. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru. Încă nu am ales rochia de mireasă, nu am făcut invitaţiile, dar e suficient timp pentru toate”, ne-a spus Catrinel.

Loading...

Citește și