Mama lui Catrinel Sandu, prima aniversare fără soțul ei. Cum a înveselit-o fiica

12_catrinel-mia-sandu.jpg

Mia Sandu va locui cu familia lui Catrinel

Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, a avut în acest an cea mai tristă aniversare. Mama vedetei a împlinit 70 de ani la doar nouă zile de când i-a murit soțul, Nicu Sandu, care a fost incinerat, așa cum a fost ultima lui dorință.

Catrinel Sandu (43 ani) și-a serbat mama chiar pe 9 iulie, în ziua în care sunt sărbătorite și Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru. Aceasta a fost și cea mai tristă aniversare a mamei sale care a împlinit 70 de ani.

„Deși tristă, Catrinel a reușit împreună cu oamenii de suflet să îmi facă multe surprize, flori, cadouri, îmbrățișări din suflet și multe încurajări. Dar și voi, dragii mei prieteni, m-ați copleșit cu mesajele și telefoanele voastre din țară, din Italia, America și Germania. Vă mulțumesc din tot sufletul că v-ați gândit la mine, că sunteți alături de mine și îmi ridicați moralul. Cuvintele sunt de prisos pentru a vă mulțumi, vă doresc tot binele din lume și așa cum am mai spus, mă consider o femeie foarte bogată că am asemenea oameni dragi. Fiți binecuvântați! Cu drag”, a scris pe rețelele sociale mama lui Catrinel.

Mia Sandu a primit flori de la nepoate chiar la miezul nopții

Ea a ținut să-și exprime regretul față de pierderea soțului ei, Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, care s-a stins pe 30 iunie și a fost incinerat. „Azi, de ziua mea, la 70 de ani, când jumătatea mea de o viața numai este lângă mine să îmi aducă flori și prăjiturile mele preferate, locul lui l-a luat Catrinel, Sara și Lara (nepoatele – n.r.) care mi-au urat «La mulți ani!» de la ora 12 noaptea cu buchete de flori, iar prințesa mea dragă, Sara, mi-a adus și micul dejun la pat. Vă mulțumesc, iubitele mele, pentru tot, iar ție, Nicu, acolo unde ești, îți spun că sunt pe cele mai bune mâini: Catrinel, Sara, Lara și Steve (logodnicul lui Catrinel – n.r.). Vă iubesc, dragii mei, din tot sufletul”, a mai spus mama lui Catrinel, Mia. Catrinel Sandu a venit în țară cu câteva săptămâni înainte să moară tatăl ei și urmează să-și ia mama cu ea în America.

 

Loading...

Citește și