Catrinel Sandu i-a îndeplinit tatălui ultima dorință. Unde a împrăștiat cenușa

12-cap.jpg

catrinel sandu
Catrinel Sandu este un munte de suferință
Foto: captură Antena Stars

Catrinel Sandu (41 de ani) suferă enorm, după decesul tatălui său, Nicu Sandu, care a încetat din viață pe 30 iunie, la 71 de ani, în urma unui atac cerebral.

Acesta și-a dorit să fie incinerat, iar cenușa să fie împrăștiată în trei locuri dragi: în curtea casei de la țară, la Sarmizegetusa, dar şi în Ocean. Catrinel a ajuns zilele trecute la casa de vacanță, de unde a postat pe conturile sociale o fotografie cu grădina, dar și un mesaj emoționant.

 

 

“Prima dorinţă îndeplinită... Te iubesc, tata, şi îmi este tare dor de tine”. La sfârșitul lunii, Catrinel Sandu se va întoarce în America, alături de cele două fiice, dar și de mama ei, care are inima zdrobită de durere. Catrinel nu va amâna nunta cu iubitul american, Steve Schroeter, de profesie stomatolog, programată peste Ocean, pe 11 noiembrie. ”Am ținut să îmi iau rochia din România, așa că am vorbit cu prietena mea, Roxana, și am fost la «Wedding Atelier», unde am probat mai multe ținute”, a spus ea. Catrinel a mai fost măritată cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu (43 de ani), de care a divorțat după  11 ani. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Catrinel Sandu și logodnicul ei, Steve Scroeter, pe plaja din SUA, îmbrățișați și fericiți

    La finalul acestei luni, Catrinel Sandu pleacă din țară, urmând să revină anul viitor în vacanța de vară. Pentru că mai are puțin timp la dispozție, Catrinel Sandu s-a ocupat de cele mai importante activități. Rochia de mireasă era prioritară, așa că vedeta a fost la probe. Ea nu va amâna nunta cu Steve, chiar dacă e în doliu.

  • La o săptămâna de când tatăl ei s-a stins în urma unui accident vascular cerebral, Catrinel Sandu (43 de ani) a luat o hotărâre importantă. Întrucât se teme să-şi mai lase mama de 70 de ani singură, Catrinel a stabilit ca Mia Sandu să locuiască jumătate de an cu ea în SUA, iar proprietatea din centrul Capitalei să o vândă.