Catrinel Menghia, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes!

catrinel-menghia-cannes-covorul-rosu.jpg

Antonio Buil, Catrinel Marlon și Corneliu Porumboiu, pe covorul roșu de la Cannes 2019
Antonio Buil, Catrinel Marlon și Corneliu Porumboiu, la proiecția filmului „La Gomera”, la Cannes 2019
Foto: Getty

Catrinel Menghia (33 de ani) a strălucit la cea de-a 72-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, sâmbătă seară (18 mai). Actrița a purtat o rochie lungă fără bretele, de culoare nud, la proiecția filmului „La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu.

Catrinel Menghia a participat la Cannes alături de colegii ei din filmul „La Gomera”, peliculă cu care regizorul Corneliu Porumboiu a fost selectat în competiția oficială. Manechinul a optat pentru o rochie bej, pe care a accesorizat-o cu un set de bijuterii format dintr-un colier argintiu cu diamante roșii și cercei.

catrinel-menghia-cannes-2019.jpg

Catrinel Menghia la Cannes 2019
Catrinel Menghia, pe covorul roșu de la Cannes
Foto: Getty

 

Părul a fost coafat lejer, iar la categoria makeup, Catrinel a optat pentru un cat-eye clasic și buze roșu-aprins. 

Superba brunetă a devenit mămică în luna februarie a acestui an. Ea a adus pe lume o fetiță pe nume Caroline, pe care a luat-o cu ea în Franța. Iubitul italian, Massimiliano di Ludovico,  este cel care a ajutat-o pe Catrinel Menghia cu bebelușul, cât ea a fost la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. 

catrinel-menghia-cannes.jpg

Catrinel Menghia, pe covorul roșu de la Cannes
Catrinel Menghia a reușit să întoarcă toate privirile, pe covorul roșu de la Cannes
Foto: Getty

Pelicula „La Gomera”, în ropote de aplauze la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

actori-la-gomera-cannes-2019.jpg

Actorii din „La Gomera”, la Cannes 2019
Francisco Corea, Antonio Buil, Sabin Tambrea, Catrinel Marlon, Corneliu Porumboiu, Vlad Ivanov, Rodica Lazar și Agusti Villaronga
Foto: Getty

 

Filmul „La Gomera” a fost prezentat sâmbătă (18 mai), în premieră mondială, la Cannes. Pelicula în regia lui Corneliu Prumboiu se află în competiție pentru La Palme d’or. Sala a fost arhiplină la proiecția filmului, potrivit abasadorului României în Franța, Luca Niculescu. 

„O sală arhiplină, minute şi minute în şir de aplauze pentru filmul lui Corneliu Porumboiu la Festivalul de la Cannes: La Gomera, în selecţia oficială, proiecţie în premieră mondială. O poveste poliţistă care se desfăşoară în trei ţări, România, Spania si Singapore, cu o distribuţie foarte bună, un film alert, cu mult umor subtil, o imagine superbă şi o coloană sonoră pe care nu ai cum să o uiţi. Unul dintre actorii spanioli ai filmului mi-a spus la sfarsit : "Trebuie sa fţti mândri că aveti astfel de regizori”, a scris ambasadorul Luca Niculescu, pe pagina sa de Facebook.

„La Gomera” este al cincilea lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu. Filmul relatează povestea lui Cristi, un polițist corupt din București. Pelicula îi are în distribuție pe Vlad Ivanov, Catrinel Menghia, Sabina Lazăr și Sabin Tambrea. 

 

Citește și

Catrinel Menghia, ajutată cu bebeluşul la Cannes de iubitul italian

Catrinel Menghia și-a adus fetița la Cannes!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • catrinel menghia copil

    Catrinel Menghia s-a decis să-i dezvăluie chipul fetiței ei, Caroline Leon. Micuța a împlinit joi 2 luni de viață și își bucură părinții cu fiecare gest mic pe care îl face. Deși inițial, actrița româncă ce locuiește în Italia și-a ferit bebelușul de ochii curioșilor, iată că a cedat insistențelor fanilor care au rugat-o să le arate bebelușul.

  • catrinel menghia insarcinata

    După vestea surprinzătoare a sarcinii, Catrinel Menghia este pe cale să mai lanseze în "bombă". Actriţa pare că şi-a oficializat relaţia de 7 ani pe care o are cu producătorul italian Massimiliano Di Lodovico. Românca a publicat chiar ea un indiciu care ne conduce cu gândul că cei doi au devenit soţ şi soţie în cea mai mare discreţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1