Catrinel Menghia și-a adus fetița la Cannes! Vedeta participă la Festivalul Internațional de Film

catrinel-menghia-cannes-2018.jpg

Catrinel Menghia participă și anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Cannes
Foto: AFP

Catrinel Menghia a ajuns la Cannes alături de bebelușul ei, o fetiță care a primit numele Caroline, pe care a adus-o pe lume în urmă cu doar câteva luni. Vedeta a fost surprinsă alături de fiica ei la sosirea pe aeroportul din Nisa, semn că micuța și-a început șirul călătoriilor prin lume alături de mama ei.

Festivalul Internațional de Film de la Cannes, ajuns anul acesta la cea de-a 72 ediție, a dat startul unei noi „parade” a ținutelor, dar și a veleităților artistice ale artiștilor nominalizați, pe covorul roșu pășind multe nume mari din lumea cinematografică, și nu numai. Gala de la Cannes a început marți, 14 mai, iar vedetele se pregătesc cu sârguință pentru o oferi admiratorilor lor apariții de neuitat și a nu intra pe lista momentelor jenante ale celebrului eveniment. 

Catrinel Menghia și-a adus și fetița la Cannes

Catrinel Menghia este protagonista filmului „Gomera”, peliculă cu care regizorul Corneliu Porumboiu a fost selectat în competiția oficială, așa că vedeta va fi prezentă la Cannes și anul acesta, însă nu oricum. Acum că a devenit mămică, în luna februarie a acestui an, actrița are mult mai multe responsabilități și a decis să îi prezinte și fetiței ei, micuței Caroline, frumoasa Franță. 

profimedia-0433732980.jpg

Catrinel Menghia, alături de micuța Caroline
Foto: Profimedia

Catrinel Menghia, care a optat pentru numele „Marlon”, a fost surprinsă pe aeroportul din Nisa, împreună cu bebelușul ei. Devenită mămică pentru prima oară în urmă cu numai câteva luni, Catrinel își dorește să își petreacă fiecare moment alăuri de fetița ei și a partenerului ei de viață, Massimiliano Di Lodovico, un producător de filme alături de care are o relație de 7 ani. 

Îmbrăcată lejer și cu un zâmbet larg pe chip, Catrinel Menghia a fost extrem de grijulie cu fetița sa, pe care a ținut-o strâns la piept, iar imaginile surprinse de paparazzi în care apar cele două ilustrează un adorabil moment mamă-fiică. De asemenea, vedeta are o siluetă de invidiat, chiar dacă a născut în urmă cu doar câteva luni, după ce a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 10 zile!

Povestea filmului de la Cannes în care joacă Catrinel Menghia 

„Gomera” spune povestea lui Cristi, un ofițer de poliție care ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța limbajul “el silbo”, o formă de comunicare prin fluierat, specifică zonei. Cristi are o misiune foarte dificilă. Vrea să-l elibereze pe Zsolt, un afacerist controversat aflat în arest în București.

„Filmul se concentrează pe o posibilă folosire a limbajului ancestral el silbo într-o lume în care comunicarea a devenit din ce în ce mai controlată, cu un conflict direct între verbal și non-verbal. În urmă cu câțiva ani, am urmărit un documentar despre el silbo. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, declara regizorul Corneliu Porumboiu, în urmă cu puțină vreme. 

Loading...

Citește și

  • Delia, Matteo, Razvan Fodor, Catrinel Menghia, Catrinel Sandu, Lucian Viziru, Adela Popescu, Marius Kalmar, Cabral, Aminata, iubiri uitate, relatii vedete

    Cupidon a tras cu arcul pe bandă rulantă în lumea mondenă autohtonă, iar sub ochii noștri s-au consumat iubiri, pe care acum abia ni le mai aducem aminte. Protagoniștii sunt acum la casele lor, unii au copii și abia dacă se mai intersectează, când și când, cu foștii parteneri.

  • Pentru Catrinel Menghia și partenerul ei de viață așteptarea a luat sfârșit! În urma unei programări la medic, unde i-au fost făcute câteva ecografii, Catrinel a aflat ce sex va avea bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Pentru că și admiratorii săi sunt curioși, vedeta a decis să împărtășească marea veste și cu aceștia, prin intermediul rețelelor de socializare.