Catrinel Menghia a născut o fetiţă. Prima imagine cu bebeluşul

catrinel_menghia.jpg

catrinel menghia insarcinata
Catrinel Menghia a fost extrem de activă pe perioada sarcinii
Foto: arhivă personală

Catrinel Menghia a început săptămâna cum nu se putea mai bine. Ea a născut o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică din Italia. Bebeluşul a venit pe lume în această dimineaţă, la 05.49 şi deja mămica lui celebră a început să-l alăpteze la sân.

Lacrimi de fericire în familia actriţei Catrinel Menghia, care luni dimineaţă (25 februarie) a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, la o clinică din Italia, acolo unde locuieşte. Românca (32 de ani) este extrem de încântată, mai ales că îşi dorea de ceva timp să devină mămică. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani, şi a făcut anunţul pe contul ei de Instagram.

catrinel_menghia-copil.jpg

catrinel menghia copil
Catrinel Menghia a născut în Italia
Foto: arhivă personală

"Bine ai venit pe lume, copilul meu. Caroline Leon Di Lodovico", a notat actriţa la descrierea unei imagini cu bebeluşul pe care îl alăptează la sân.  

Catrinel Menghia a dat vestea sarcinii când burtica era deja vizibilă

Catrinel Menghia este cât se poate de discretă cu viaţa ei privată. Românca şi-a dezvăluit târziu burtica de gravidă, când era deja însărcinată în 5 luni. Despre bebeluşul din burtică ştiau doar apropiaţii ei, care au şi păstrat foarte bine secretul. Toamna trecută, şatena a apărut la o gală într-o rochie elegantă din dantelă neagră care i s-a mulat perfect pe abdomenul de gravidă. Deşi a publicat imagini de la gala festivă la care a fost invitată de prinţul Albert de Monaco la Opera din Monte Carlo, românca şi-a ascuns sarcina pe reţelele de socializare. Imagini cu ea însărcinată au fost surprinse însă de fotografii străini. Ulterior, actriţa a început să dea detalii despre sarcină şi să se pozeze cu burtica la vedere

 

Citeşte şi: 

 

Catrinel Menghia s-a căsătorit în secret? Detaliul care o dă de gol

Catrinel Menghia, etalon de eleganţă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • catrinel menghia insarcinata

    Catrinel Menghia se pregăreşte să schimbe scutece şi a dat vestea miercuri seară la o gală caritabilă la Monte Carlo unde a lăsat să i se observe burtica în toată splendoarea. Românca (32 de ani) este extrem de fericită, mai ales că îşi dorea de ceva timp să devină mămică. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.

  • catrinel menghia nunta logodnic italian

    Ce discretă a fost Catrinel Menghia cu viaţa ei amoroasă! Actriţa, care pe platourile de filmare se recomandă Catrinel Marlon, a început o relaţie la scurt timp după divorţul de fostul soţ, în 2011, dar a păstrat secretul trei ani când s-a decis că a venit momentul să le spună tuturor cât de mult îl iubeşte pe producătorul de film, Massimiliano di Lodovico. Acum deja, cei doi formează un cuplu de 6 ani.