Catrinel Menghia, ajutată cu bebeluşul la Cannes de iubitul italian

catrinel.jpg

catrinel menghia
Catrinel Menghia are emoţii mari sâmbătă (18 mai) la Cannes
Foto: arhivă personală

Seară importantă pentru Catrinel Menghia la Cannes. Românca are inima cât un purice la proiecţia de sâmbătă filmului The Whistlers în care actriţa noastră nu vorbeşte, ci fluieră. Catrinel Menghia este protagonista producţiei româneşti, peliculă cu care regizorul Corneliu Porumboiu a fost selectat în competiția oficială. Aşa se explică prezenţa proaspetei mămică pe Croazetă.

Catrinel Menghia şi Massimiliano Di Lodovico, un producător de film, pe care românca l-a făcut tătic în urmă cu aproape trei luni îşi condolidează relaţia începută în urmă cu 7 ani. Actriţa se află la Cannes cu toată familia, prezenţa ei pe covorul roşu la cea de-a 72 ediţie a Festivalului de Film fiind acum o sarcină de serviciu.

afis_film.jpg

catrinel menghia film cannes
Afişul filmului în care joacă actriţa româncă
Foto: arhivă personală

Românca noastră nu doar va defila pe Croazetă şi va avea şi emoţii mari la premiera filmului în care joacă. Rolul ei a fost unul extrem de dificil, iar pentru a intra ]n pielea personajului pe care l-a interpretat Catrinel a luat lec'uu la propriu.   

"Pot să îți spun doar că m-am antrenat timp de un an împreună cu alt coleg pentru a învăța acest limbaj fluierat care se numeste «el silbo» și care este specific insulei Gomera. Nu a fost ușor, dar rezultatul a fost absolut fenomenal", povestea Catrinel într-un interviu.   

Catrinel Menghia a născut o fetiţă în luna februarie

Deplasarea actriţei la Cannes nu a mai fost la fel de uşoră ca în alţi ani. De data aceasta, românca a luat cu ea jumătate de casă având în vedere că a călătorit în avion cu fetiţa ei Caroline, în vârstă de doar două luni şi jumătate. De altfel, actriţa a fost surprinsă pe aeroportul din Nisa, în timp ce îşi strângea la piept bebeluşul.

catrinel_aeroport.jpg

catrinel menghia aeroport nisa
Catrinel Menghia, cu bebeluşul în braţe, pe aeroportul din Nisa
foto: Profimedia

Vedeta are o siluetă de invidiat. Ea a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 10 zile. În timpul în care actriţa trebuie să-şi onoreze sarcinile de serviciu, iubitul italian al vedetei se ocupă cu succes de fetiţa lor, iar imaginile de pe reţelele sociale demonstrează că se descurcă foarte bine. 

massimiliano_bebe.jpg

massimiliano di ludovico iubit catrinel menghia
Iubitul italian al actriţei noastre se descurcă foarte bine în rolul de tătic
Foto: arhivă personală

Povestea filmului de la Cannes în care joacă Catrinel Menghia 

„Gomera” spune povestea lui Cristi, un ofițer de poliție care ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța limbajul “el silbo”, o formă de comunicare prin fluierat, specifică zonei. Cristi are o misiune foarte dificilă. Vrea să-l elibereze pe Zsolt, un afacerist controversat aflat în arest în București.

„Filmul se concentrează pe o posibilă folosire a limbajului ancestral el silbo într-o lume în care comunicarea a devenit din ce în ce mai controlată, cu un conflict direct între verbal și non-verbal. În urmă cu câțiva ani, am urmărit un documentar despre el silbo. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, declara regizorul Corneliu Porumboiu, în urmă cu puțină vreme. 

 

Citeşte şi:

Însărcinată în șase luni, Catrinel Menghia a pozat aproape goală

Catrinel Menghia, o graviduță activă! Însărcinată în 6 luni, a vâslit pe canoe

 

Loading...

Citește și

  • Delia, Matteo, Razvan Fodor, Catrinel Menghia, Catrinel Sandu, Lucian Viziru, Adela Popescu, Marius Kalmar, Cabral, Aminata, iubiri uitate, relatii vedete

    Cupidon a tras cu arcul pe bandă rulantă în lumea mondenă autohtonă, iar sub ochii noștri s-au consumat iubiri, pe care acum abia ni le mai aducem aminte. Protagoniștii sunt acum la casele lor, unii au copii și abia dacă se mai intersectează, când și când, cu foștii parteneri.

  • Pentru Catrinel Menghia și partenerul ei de viață așteptarea a luat sfârșit! În urma unei programări la medic, unde i-au fost făcute câteva ecografii, Catrinel a aflat ce sex va avea bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Pentru că și admiratorii săi sunt curioși, vedeta a decis să împărtășească marea veste și cu aceștia, prin intermediul rețelelor de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1