Catanga, umilită în fața a sute de oameni. Uite cine a îndrăznit să facă asta FOTO

catanga.jpg

cornelia catanga concert kenny garrett
Cornelia Catanga a suferit umilința vieții ei, la concertul saxofonistului american Kenny Garrett

Cornelia Catanga a avut parte de un eveniment foarte neplăcut, la concertul saxofonistului american Kenny Garrett, de la București.

Saxofonistul american Kenny Garrett, unul dintre cei mai versatili interpreţi contemporani de jazz, a susţinut un concert, pe 14 mai, de la ora 20.00, la Sala Radio din Bucureşti, unde a adus în faţa publicului ritmuri de funk, oriental, salsa şi soul. De la piese de pe cel mai recent album, "Pushing the World Away", până la celebra piesă "Happy People", concertul de la Bucureşti a inclus o trecere în revistă a carierei lui Kenny Garrett, un artist cu o istorie personală şi muzicală impresionantă. "Am cântat cu Sting, am cântat cu Guru şi Q -Tip, dar am urcat pe scenă şi alături de legende ale muzicii, cum ar fi Woody Shaw, Freddie Hubbard şi Art Blakey & the Jazz Messengers. Am iubit întotdeauna muzica, în toată varietatea ei", a afirmat artistul, conform Mediafax.

Muzicianul american a refuzat florile Corneliei Catanga și a rugat-o să coboare

catanga_2.jpg

cornelia catanga concert kenny garrett
Cornelia Catanga a urcat pe scenă în mijlocul spectacolului
foto: Click!

 

Cunsocuta cântăreață româncă Cornelia Catanga a venit la concertul lui Kenny Garrett cu un buchet de flori și a urcat pe scenă pentru a i-l înmâna, însă acesta nu a apreciat deloc gestul și a dat-o jos de pe scenă, spre amuzamentul publicului. La concertul de la Bucureşti, Kenny Garrett a fost secondat de pianistul Vernell Brown, de basistul Corcoran Holt, de toboşarul McClenty Hunter şi de percuţionistul Ruby Bird, toţi prezenţi şi pe albumul "Pushing the World Away".Kenny Garrett a mai concertat, pe 11 mai, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, iar, pe 12 mai, la Casa Studenţilor din Timişoara.

catanga3.jpg

cornelia catanga concert kenny garrett
Kenny Garrett a întors-o pe Cornelia Catanga din drum
foto: Click!

catanga.jpg

cornelia catanga concert kenny garrett
Kenny Garrett a coborât-o pe Cornelia Catanga de pe scenă
foto: Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1