Catanga, ''concert'' de înjurături ca la ușa cortului

cornelia-catanga.jpg

cornelia-catanga
Cornelia Catanga a susţinut duminică seară un minirecital în cadrul festivalului „Callatis Fest”
foto: Mediafax

Şi la festivalul „Callatis Fest” e rost de scandal! Cântăreaţa Cornelia Catanga a reuşit să anime atmosfera în ultima seară de reprezentaţii... Dar nu într-un mod plăcut. Solista de muzică de petrecere a făcut un scandal-monstru pentru că n-a mai avut loc pe scenă de naistul Nicolae Voiculeţ.

Supărarea interpretei de muzică lăutărească a fost faptul că era la un pas să nu mai intre în direct la TVH, postul tv care a transmis în direct, de la Mangalia, festivalul „Callatis Fest”. Astfel că, în momentul în care a văzut că Nicolae Voiculeţ (46 de ani) nu se mai oprea din cântat, Cornelia Catanga (50 de ani) a vrut să intre pe scenă peste el. Noroc însă că producătorul evenimentului a fost pe fază şi a oprit-o. Doar pentru o clipă.
Artista nu s-a liniştit, ci i-a strigat din culise naistului să iasă de pe scenă. Şocat de strigătele Catangăi, Voiculeţ, care tocmai începuse să cânte o altă melodie, s-a oprit brusc şi a ieşit de pe scenă. Colac peste pupăză, după ce a teminat de cântat, naistul a anunţat-o pe Silvia Chifiriuc, în loc să spună că pe scenă urmează să urce, de fapt, Cornelia Catanga. Acest lucru, evident, a enervat-o şi mai tare pe solista de lăutărească. Din acest moment, totul a scăpat de sub control.
Interpreta a tunat şi a fulgerat, la propriu.

A aruncat cu jigniri, l-a înjurat ca la uşa cortului, cu vorbe care nu pot fi reproduse decât cu multe bip-uri. Cu înjurături a aruncat şi soţul Corneliei, Aurel Pădureanu. Când a văzut ce „artilerie” e îndreptată spre el, naistul nu s-a lăsat nici el mai prejos. Voiculeţ a aruncat şi el vreo două vorbe la fel de usturătoare la adresa celor doi.
Lucrurile s-au mai calmat doar cât Catanga şi Pădureanu au fost în direct la tv, apoi spiritele au rămas agitate. Artista a coborât de pe scenă şi a plecat, tot bombănind la adresa lui Voiculeţ.

S-a îngrășat și nu o mai încape rochia de mireasă

De câteva săptămâni s-a întors din vacanța petrecută în Turcia, dar și acum mai trage ponoasele. Cornelia Catanga s-a îngrășat vreo cinci kilograme, după ce s-a înfruptat cu toate bunătățile, și a intrat în panică. Rochia de mireasă pe care i-a făcut-o Cătălin Botezatu nu o mai încape. Cântăreața de muzică de petrecere a ales un model sirenă, de aceea chiar și cele câteva kilograme în plus îi dau mari bătăi de cap. Designerul s-a supărat pe artistă, pentru că a fost neglijentă. „Bote m-a certat că m-am îngrășat. Mi-a zis să intru urgent la cură de slăbire, dar eu sunt mâncăcioasă și mi-e greu”, a spus artista, pentru Click! Ea și partenerul său de viață, Aurel Pădureanu (62 de ani), s-au cununat civil la sfârșitul lunii ianuarie, după 24 de ani de concubinaj. La 15 octombrie, Cornelia și soțul ei, care au împreună un băiat de 21 de ani, Alexandru, vor face și nunta religioasă. „Vom avea 12 perechi de nași. Printre ei se numără Cristi Brancu și soția lui, Oana Turcu, dar sunt și oameni politici și de afaceri”, ne-a mai spus Catanga. (Claudia Voicu)

cornelia-catanga-si-aurel-padureanuZoom
foto: Click!

 

loading...
Loading...

Citește și