Cătălin Moroșanu, angajat la Poftiți la Nea Mărin: «Pe asta chiar nu o mai făcusem niciodată»

morosanu_margherita.jpg

Cătălin Moroșanu este unul dintre noii concurenți ai emisiunii Poftiți la Nea Mărin

Cătălin Moroșanu, fratele lui Claudiu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani sunt cele patru vedete din echipa nouă a lui Nea Mărin. Prima săptămână a fost câștigată de Nicoleta Luciu, iar suma totală primită a fost 2.000 de euro.

Pentru că în noul sezon al show-ului Nea Mărin este pentru prima dată în viața lui administratorul unui restaurant, și vedetele invitate să-l ajute au parte de premiere. Cătălin Moroșanu și Margherita vor fi nevoiți, printre alte multe lucruri pe care le vor face, să livreze mâncare la domiciliu, ceea ce le dă mari bătăi de cap.

catalin_poftiti.jpg

Vedete de la Nea Măru au întâmpinat multe probleme de-a lungul zilelor de filmare

”Dimineața, Nea Mărin ne dădea trezirea așa cum știm cu toții. Din toate lucrurile pe care le-am făcut acum, dar și în alte sezoane, cel mai greu mi s-a părut serviciul de delivery. Livrare de mâncare la domiciliu, pe asta chiar nu o mai făcusem niciodată. Eu și Margherita ne-am ocupat. A fost memorabil, cât am lăsat-o pe Margherita la volan, a reușit să blocheze cea mai aglomerată intersecție din Mangalia”, mărturisește Cătălin Moroșanu.

Cum vor reacționa oamenii care comandă mâncare telefonic în restaurantul lui Nea Mărin în momentul în care se trezesc la ușă cu Cătălin Moroșanu și Margherita și cum se vor descurca cele patru vedete cu sarcinile date de Nea Mărin, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Loading...

Citește și

  • Nea Mărin este unul dintre cei mai amuzanți oameni din showbiz-ul românesc. Nea Mărin ne uimește de fiecare dată prin energia de care dă dovadă. La cei 60 de ani, el are o formă fizică de invidiat, iar secretul său constă, desigur, într-un regim de viață sănătos.

  • iuliana luciu

    Emisiunile concurs le cam dau bătăi de cap la propriu vedetelor. În prima ediţie a noului sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” de la Antena 1, Iulia Luciu s-a plâns cât de mult a muncit la restaurantul de pe Litoral. Deşi filmările au avut loc la mare, vedeta abia dacă a ajuns pe plajă.