Ferma 2019. Carmen Negoiță a făcut-o pe Brigitte să plângă! «Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă»

brigitte-sfat-carmen-negoita-cearta.jpg

Brigitte Năstase și Carmen Negoiță, „la cuțite” la Ferma

Spiritele se încing și mai tare la „Ferma”! Competiția începe să pună din ce în ce mai multă presiune pe concurenți, care pe lângă stresul sarcinilor zilnice pe care sunt nevoiți să le îndeplinească, mai au parte și de momente acide între ei.

După ce Jorge și Claudia Pavel au lăsat deoparte colegialitatea și s-au „împuns” în fața camerelor de luat vederi, iată că seara de joi, 14 februarie, a adus o nouă ceartă. De data aceasta protagonistă este din nou Brigitte Sfăt, însă „adversara” sa a fost Carmen Negoiță de această dată.

Unul dintre cele mai tensionate momente al episodului de joi seara a fost reprezentat de cearta dintre Brigitte Năstase și Carmen Negoiță. Au trecut mai bine de trei săptămâni de când cele 18 vedete au intrat în Fermă să lupte pentru premiul de 50.000 de dolari, însă nu s-au acomodat încă unii cu alții din câte se pare. 

Scandal între Brigitte și Carmen Negoiță la „Ferma”

Carmen Negoiță și Brigitte Năstase au început o discuție în contradictoriu care a pornit în bucătărie, de la un fel de mâncare. Ioana Filimon a fost cea care a încercat să aplaneze conflictul, luându-i partea lui Brigitte, însă cele două nu s-au calmat până când fosta soție a lui Ilie Năstase nu a izbucnit în lacrimi. „Carmen, mulțumesc de ajutor, dar ca să fie pace, facem eu cu ea și nu mai stă nimeni în bucătărie”. „Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?”, este întrebarea lui Carmen Negoiță, care o acuză pe Brigitte că „a spart ciulamaua”. „Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”

brigitte-a-plans-ferma.jpg

Brigitte a izbucnit în lacrimi după conflictul cu Carmen Negoiță
Foto: Captură Pro TV

„Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, a ripostat Brigitte Năstase. Spiritele s-au încins și mai tare după ce Carmen Negoiță a acuzat-o pe Brigitte că, deși citește Biblia în fiecare zi, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. „Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”, este replica aprinsă a lui Brigitte, înainte de a izbucni într-un plâns nervos și de a lua hotărârea de a nu mai lucra în bucătărie pe durata emisiunii. 

Ulterior, Brigitte a explicat că este un pachet de nervi deoarece „există trei femei care s-au culcat cu același bărbat” în „Ferma”, referindu-se la ea, la Claudia Pavel și la Carmen Negoiță. Vedeta a susținut că cele două au întreținut relații sexuale cu fostul ei iubit. Carmen nu s-a lăsat și, la testimoniale, i-a dat și ea replica lui Brigitte: „S-a făcut remarcată numai prin scandaluri și înainte de a intra în competiție și acum face la fel și la Ferma. Ăsta este stilul, așa o să și moară. O mahalagioaică”.

Loading...

Citește și

  • La „Ferma”, concurenții nu au putut să țină legătura cu cei de acasă decât prin intermediul scrisorilor. Dacă unii au profitat de ocazie să le transmită gândurile și sentimentele acumulate pe parcursul conpetiției iubiților sau cu părinților, Kamara s-a gândit imediat la fiul lui, Leon, iar când a momentul scrisorilor a venit, acesta a așternut pe hârtie câteva rânduri emoționante pentru micuțul lui, care este bolnav.

  • mihaela radulescu sexy

    Concurenții de la “Ferma” ( PRO TV) tânjesc la o baie fierbinte, în cada din vila situată în vârful muntelui, la Văliug (Caraş Severin), unde au loc filmările reality-showului. După ce Jorge şi Ioana Filimon, dar și Emil Rengle şi Remus Boroi, au beneficiat de o astfel de relaxare pe cinste, iată că și Mihaela Rădulescu, gazda emisiunii, a acceptat propunerea de a se bălăci cu Emil. Ea a mai menționat că nu se vede în postura de concurent, din cauza lipsei de intimitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1