Cătălin Botezatu, noul membru al juriului "Bravo, ai stil": «Nu voi ezita să taxez»

bravoaistil_kanal-d_tb730.jpg

foto
Juriul ediției speciale "Bravo, ai stil"
Foto: Facebook

Creatorul de modă Cătălin Botezatu va reveni pe micile apare după ce a luat o pauza îndelungată de la aparițiile sale frecvente pe micul ecran. Cătălin se întoarce cu forțe proaspete și va ocupa un scaun de jurat în emisiunea "Bravo, ai stil" difuzată la Kanal D. Îi va lua locul lui Răzvan Ciobanu și va critica fără milă ținutele concurentelor.

Cătălin Botezatu va fi noul membru al emisiunii "Bravo, ai stil", în cadrul unui nou sezon care le va aduce împreună pe cele mai valoroase concurente ale sezoanelor trecute. Competiția va fi acerbă, iar juriul nu va avea pic de milă față de alegerile vestimentare neinspirate. Emisiunea, în care Cătălin îi va lua locul lui Răzvan Ciobanu în juriu, va începe în data de 22 ianuarie. Prima ediție cu Cătălin în calitate de jurat va putea fi urmărită pe 27 ianuarie, se arată într-un comunicat Kanal D.  

FotoZoom
Cătălin Botezatu este noul membru al juriului
Foto: Captură video Kanal D

Nu este prima dată când creatorul de modă va apărea în această emisiune, el a mai fost prezent în competiție în calitate de invitat special. Un amănunt picant este repezentat de faptul că Botezatu va fi coleg cu Iulia Albu, cea care i-a criticat vestimentația cu câțiva ani în urmă și l-a descris folosind cuvinte dure. "Cătălin Botezatu se îmbracă bine, în general. El îşi arată brandurile ostentativ, este o sfidare! Nu neagă nimeni că îşi permite să şi le cumpere. Dar această carieră exagerată şi fără dovezi solide şi fără studii în domeniu ar îndemna mai degrabă la puţină modestie. Primeşte notă 7. Cătălin e designer, trebuie să ştie să deseneze”, a fost părerea tranșantă a Iuliei Albu. 

Cătălin a vorbit despre așteptările pe care le are, în calitate de jurat, de la emisiune, dar și de la concurentele care vor încerca să câștige marele premiu pentru a-și demonstra inspirația. "Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener,  un susținător, un prieten, care,  însă,  nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participa concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu in ultimul rând, la styling", au fost cuvintele lui Cătălin. 

loading...
Loading...

Citește și