Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate despre copiii săi: «Îi am cu mame diferite»

catalin-botezatu-copii.jpg

Cătălin Botezatu, detalii neașteptate despre copiii săi
Foto Instagram

Cătălin Botezatu a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală, mai ales când a fost vorba despre copiii săi. Deși designer-ul nu a negat niciodată existența acestora, el a vorbit rareori despre cei ce îl numesc „tată”. Invitat în cadrul unei emisiuni, creatorul de modă a vorbit deschis despre copiii săi, dând detalii despre viața de părinte.

Cătălin Botezatu consideră acest subiect ca fiind unul extrem de sensibil, motiv pentru care nici nu l-a dezvoltat foarte mult de-a lungul timpului. Deși în presa românească au existat mereu zvonuri și speculații cu privire la acest aspect, creatorul vestimentar nu a oferit prea multe explicații despre viața sa de părinte.

Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, designer-ul a decis că este momentul să clarifice puțin situația. Acesta a confirmat faptul că are copii, doi chiar, cu mame diferite însă. Cătălin Botezatu nu scos din calcul nici posibilitatea de a avea și alți copii pe viitor. În prezent, creatorul de modă s-a tot afișat public în compania unei tinere de 18 ani, iar lucrurile par să devină din ce în ce mai serioase între cei doi. 

Cătălin Botezatu a confirmat că are doi copii 

„Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor. Am doi, cu mame diferite. Știe lumea dar nu vreau să mai vorbesc. N-am ținut ascuns, dar am fost discret. Așa a fost să fie, nici eu nu am știut.

catalin-botezatu-2.jpg

Cătălin Botezatu a confirmat că are doi copii, cu mame diferite
Foto Instagram

Am preferat să nu discutăm, sunt subiecte sensibile. N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, niciodată să nu spui niciodată. N-am schimbat scutece, dar aș schimba. Am în anturajul meu mulți amici cu copii abia născuți și sunt amuzanți, cu două trei bone pe lângă. (..)

Fiecare face ce-ți dorește din momentul în care e pe cont propriu. Eu așa am făcut. Îi mulțumesc mamei că a avut grijă de mine, dar de la un moment dat, m-am autoeducat”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni”.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri din viața sa intimă 

Cunoscutul designer vestimentar a dezvăluit că, în urmă cu ani buni, avea o iubită maritată, căreia îi cumpăra mereu cadouri, cheltuindu-și toți banii. Se pare că acest obicei nu i-a dispărut nici acum, acesta răsfățându-și întotdeauna partenerele. „Am luat bătaie până în clasa a 12-a. Toți banii mei i-am cheltuit pe haine și pantofi, pentru iubita mea, care era măritată. M-au atras femeile măritate, femeile cu probleme. Am fost pe punctul de a renunța, îmi spuneam în sinea mea că pot face orice, să fiu fericit, dar mi-am dat seama că nu voi putea să trec de la fashion, de dragul unei femei, niciodată. Iubesc mai mult moda și îmi dau seama că este cea mai importantă. Ea te poate face să rămâi pentru eternitate undeva în amintirea oamenilor, iar asta e mai important decât orice femeie”, a mai adăugat creatorul de modă, la Antena Stars. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția amănunțită a presei în ultima perioadă, după ce a decis separarea de Victor Slav, împreună cu care are și o fetiță, și în urma deciziei de a intra într-o nouă relație, imediat după despărțire, afișându-se la brațul lui milionarului Tristan Tate și petrecând mult timp în compania acestuia. Acțiunile Biancăi o fac să lase o impresie de persoană materialistă, care își urmărește întotdeauna propriul interes, așa cum este adesea acuzată de către admiratorii ei. Totuși, fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu, a sărit în apărarea vedetei și a explicat care ar putea fi motivele pentru care Bianca tot trece prin despărțiri, în ultima vreme.

  • catalin botezatu si monica hill

    Cătălin Botezatu (51 de ani) s-a distrat pe cinste la Untold, festivalul de la Cluj, care a avut loc în perioada 2-5 august! Designerul nu a apărut singur, ci a fost însoțit de o tânără brunetă focoasă, pe care o cheamă Monica Hill și alături de care designerul a făcut o mulțime de fotografii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1