Botezatu „a spart banca” la Untold ca să-și impresioneze noua iubită!

Cătălin Botezatu s-a distrat pe cinste la Untold! Designerul nu a apărut singur, ci a fost însoțit de o tânără brunetă focoasă, pe care o cheamă Monica Hill. Nota de plată pentru distracție a fost, însă, pe măsură! Și a fost achitată, evident, de Cătălin Botezatu!

Celebrul designer s-a dezlănțuit la Untold. Însoțit de o frumoasă clujeancă, model, Botezatu s-a simțit în al noulea cer. A dansat și a fredonat melodiile trupelor favorite care au cântat la festival și s-a simțit extrem de bine în compania noii sale cuceriri. 

Monica Hill a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Botezatu a rezervat, apoi, o masă în zona VIP, acolo unde și-a tratat noua cucerire așa cum se cuvine, pentru că nota de plată a avut mai multe zerouri.

Loading...

Citește și

  • Cătălin Botezatu și-a spus părerea cu privire la intervențiile medicale ale lui Cristi Borcea. Cătălin Botezatu a mărturisit că el nu-și dorește să-și facă niciun fel de operație estetică, în special injecții cu botox. Cătălin Botezatu a mărturisit că el nu face niciun fel de efort pentru a arăta cum arată în prezent.

  • Catalin Botezatu operatie inima

    Cătălin Botezatu (51 de ani) ne-a oferit un show de zile mari marți, 22 mai, alături de manechinele sale de top, pe scena amplasată în interiorul unui restaurant din zona Pipera. Celebrul designer și-a prezentat noua colecție estivală, în colaborare cu un cunoscut lanţ de hypermarket, însă ne-a vorbit şi despre ultimele noutăţi din viaţa lui. Din păcate, cele legate de sănătate nu sunt deloc bune.

  • catalin botezatu, catalin botezatu copil

    După atât timp în care nu a dat niciun semn că are în plan să devină tată, Cătălin Botezatu a mărturisit că-și dorește să fie tată și că are deja pe cineva care vrea să fie mama copilului său.

  • catalin botezatu

    Se pare că diamantele nu sunt doar cele mai bune prietene ale femeilor. Bărbații sunt înnebuniți și ei să aibă un mic diamant de câteva karate pe inel, încrustat într-o brățară sau în ceasul de la mână. Este și cazul lui Cătălin Botezatu (49 de ani), care, în materie de modă masculină, a devenit un etalon în showbiz-ul românesc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1