Bomba-sexy a lui Botezatu, primele declarații despre relația cu designerul

Cătălin Botezatu (51 de ani) s-a distrat pe cinste la Untold, festivalul de la Cluj, care a avut loc în perioada 2-5 august! Designerul nu a apărut singur, ci a fost însoțit de o tânără brunetă focoasă, pe care o cheamă Monica Hill și alături de care designerul a făcut o mulțime de fotografii.

Monica Hill (18 ani) este un tânăr manechin, a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada, și care a reușit să îi stârnească interesul burlacului Cătălin Botezatu. Contactată de Click!, Monica ne-a mărturisit că traversează o perioadă foarte frumoasă din viața sa: “El e un bărbat liber, eu sunt o femeie liberă. Fiecare face ce vrea! Eu pe Cătălin îl știu de mult timp. Este o chestie specială între noi doi. Nu cred că e treaba nimănui ce se întâmplă între noi, lumea este foarte rea, în general”, a declarat Monica Hill pentru Click!

monica-hill-catalin-botezatu.jpg

Monica Hill si Catalin Botezatu
Monica Hill și Cătălin Botezatu s-au distrat la Untold

 

Loading...
 
 

Citește și

  • catalin botezatu si monica hill

    Cătălin Botezatu s-a distrat pe cinste la Untold! Designerul nu a apărut singur, ci a fost însoțit de o tânără brunetă focoasă, pe care o cheamă Monica Hill. Nota de plată pentru distracție a fost, însă, pe măsură! Și a fost achitată, evident, de Cătălin Botezatu!

  • Cătălin Botezatu și-a spus părerea cu privire la intervențiile medicale ale lui Cristi Borcea. Cătălin Botezatu a mărturisit că el nu-și dorește să-și facă niciun fel de operație estetică, în special injecții cu botox. Cătălin Botezatu a mărturisit că el nu face niciun fel de efort pentru a arăta cum arată în prezent.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1