Relația dintre Bote și tinerica de 18 ani, din ce în ce mai serioasă

catalin-botezatu-monica-hill_1.jpg

Cătălin Botezatu şi Monica Hill se distrează la mare
foto: arhivă personală

Cătălin Botezatu (51 de ani) este un adevărat cuceritor! Mereu aranjat și cu zâmbetul pe buze, celebrul designer are mereu farmecul la purtător. Ultima sa cucerire este Monica Hill, o tânără de 18 din Cluj Napoca, cu picioare lungi şi zâmbet de reclamă.

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut, în urmă cu două săptămâni, când s-au afișat în tandrețuri la Festivalul “Untold!” Atunci, cei doi au dansat unul lângă altul și au dat de înțeles celor din jur că între ei ar fi mai mult decât o frumoasă prietenie. Însă se pare că pentru simpaticul Bote, Monica Hill nu este doar o simplă distracție de vară, pentru că cei doi “porumbei” și-au făcut bagajele și au plecat zilele acestea pentru câteva zile la mare, la soare, să se bronzeze și să se distreze așa cum știu ei mai bine.

catalin-botezatu-monica-hill_3.jpg

Monica Hill, o adevărată bombă-sexy

Tânăra nu este străină de lumea modei!  Monica Hill a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1