Cât plăteşte TVR ca să scape de procesul cu Andreea Marin

andreea_marin.jpg

Andreea Marin
Foto: Facebook

Andreea Marin se află în plin scandal cu postul TVR după ce televiziunea publică a eliminat emisiunea prezentată de ea, "Preţuieşte viaţa", din grila de programe înainte de finalizarea contractului.

Deranajată de faptul că nu a fost respectat contractul, dar şi că echipa ei nu şi-a primit banii la timp, Andreea a cerut despăgubiri de la TVR. Conform ziarulring.ro, suma cerută s-ar ridica la 100.000 de euro. Deşi TVR are probleme financiare, vedeta are toate şansele să primească banii până în toamnă.

La începutul anului, "Zâna" şi-a împuternicit avocatul să pună în aplicare clauzele privind nerespectarea contractului pentru realizarea emisiunii "Preţuieşte Viaţa!", iar discuţiile sunt la un pas de finalizare.
Contactată de jurnaliştii ziarulring.ro, Irina Radu, coordonatoare cu atribuţii de director la Direcţia Programe, a confirmat că TVR a ajuns la o înţelegere cu Andreea Marin şi urmează ca părţile să semneze documentul care pune capăt oficial conflictului cu diva.

"Suntem în discuţii, pe drumul cel bun. Ne-am înţeles în privinţa mai multor aspecte, negociem şi clauze, şi cifre, şi sperăm să ne închidem în regulă, dar câtă vreme nu sunt puse semnăturile pe acte, nu putem face publice detalii. După ce vom semna, vom putea ieşi să spunem «Ne-am împăcat, ne pupăm, vă declarăm», aşa e corect", a spus Irina Radu.

La rândul ei, Andreea Marin a confirmat derularea discuţiilor: "Aştept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare şi nu e niciun motiv să mai amânăm lucrurile".
Andreea Marin a prezentat emisiunea "Preţuieşte viaţa" între lunile octombrie şi decembrie. Conform realizatoarei tv, emisiunea nu a mai fost produsă pentru că ea şi echipa ei nu şi-au primit banii. Stelia Tănase, directorul TVR, a povestit că Andreea a refuzat renegocierea contractului, iar
realizatoarea Lucia Hossu-Longin a oferit detalii de culise: "Andreea Marin primea 16.000 de euro pe săptămână doar onorariul ei... Conţinutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observaţii şi am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignită, ofensată".

Loading...

Citește și

  • Se pare că Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR, în ciuda faptului că emisiunea „Preţuieşte viaţa" era programată să revină în grila de programe de la începutul lunii martie. Se pare că motivul care a dus la această decizie a fost faptul că vedeta este nemulţumită de modul în care se desfăşoară lucrurile în postul public de televiziune.

  • Andreea Marin şi-a încheiat socotelile cu televiziunea publică, după ce «Zâna» urma să reia emisiunea «Preţuieşte viaţa» în această primăvară. Dacă fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr. a declarat că a luat această deciyie pentru că TVR nu-şi respectă angajaţii, preşedintele interimar al postului naţional a explicat care a fost de fapt adevăratul motiv pentru care ea nu se mai află printre vedetele TVR.