Cât a pătimit Alina Pușcaș cu bonele copiilor ei! «Am surprins-o, ea neștiind că am ajuns acasă»

alina-puscas-bone-experiente-neplacute.jpg

Alina Pușcaș a avut experiențe neplăcute cu bonele copiilor ei
Foto Instagram

Alina Pușcaș a dezvăluit că a avut mari probleme la capitolul bone, în momentul în care a fost nevoită să găsească o persoană care să aibă grijă de micuții săi. Vedeta mizează mult pe resposabilitate și încredere mutuală, negăsind, din păcate, aceste calități la persoanele cu care a avut neșansa să colaboreze. Iată prin ce momente neplăcute a trecut actrița!

Alina Pușcaș este actriță, prezentatoare de televiziune și mămică cu normă întreagă, activități care îi ocupă mai tot timpul. Când cei doi copii ai săi erau mai mici, vedeta a apelat la serviciile bonelor pentru a se putea descurca atât pe plan familial, cât și profesional.

Deși a mers pe baza unor recomandări atunci când a decis să aleagă persoanele care să aibă grijă de micuții ei, Alina Pușcaș a dezvăluit, de-a lungul timpului, că majoritatea experiențelor sale cu dădacele nu au avut finaluri tocmai fericite.

Una dintre bone i-a scăpat fetița în cap

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș are doi copii, fetiță și băiețel. Fiind implicată în numeroase proiecte, programul său încărcat și timpul limitat pe care îl are la dispoziție au făcut-o pe vedetă să-i lase pe Alexandru și Melissa în grija bonelor, decizie pe care mămica o regretă în prezent. Experiențele de acest gen au fost neplăcute pentru întreaga familie, una dintre acestea având loc chiar înainte de botezul Melissei, când micuța a fost scăpată în cap de către dădacă.

„Botezul era cel mai important moment, de fapt. Pentru că noi am avut un mic incident cu Meli, când a fost scăpată în cap de bonă. A avut o fractură de claviculă, un hematom extern serios şi a fost suspectă de fisură de craniu. Şi ne-am speriat...Ne-am întors de urgenţă în ţară. Şi chiar dacă noi nu suntem habotnici, am zis: „Hai să facem botezul”, dezvăluia Alina Pușcaș, în urmă cu ceva vreme.

alina-puscas-familie-1.jpg

Alina Pușcaș are doi copii, fetiță și băiețel
Foto Instagram

Alina Pușcaș, experiență neplăcută cu una dintre dădace

Reluând subiectul, vedeta a vorbit și despre celelalte momente neplăcute experimentate cu dădacele celor mici. „Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișnuiască cu el, mai ai și tu grija casei. (..)
Nu sunt nici absurdă și mie mi se întâmplă să fiu o secundă neatentă și să dea cu capul de ușă pentru că e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoană care vine în casă să aibă puțin mai multă grijă. Am avut parte și de o doamnă care era foarte tristă. Nu mi-am dat seama din prima, poate și din disperare pentru că eram și în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puțin timp că era depresivă.

alina-puscas-familie-2.jpg

Alina Pușcaș are o familie frumoasă
Foto Instagram

Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și uitându-se drept în față. Am stat și am urmărit-o să văd cât timp stă așa. O oră a stat așa. A transmis această stare și copilului și atunci am încheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru că nu ai cum să cunoști un om dintr-un interviu și atunci te trezești cu tot felul de surprize, din păcate”, a declarat Alina Pușcaș pentru revista Avantaje.
În luna august a anului 2015, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2016, îndrăgita actriță din serialul „Fructul oprit” a devenit mămică pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță de data aceasta, pe Melissa Antonia.
 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1