A născut de două săptămâni și s-a întors la muncă. Alina Pușcaș, în formă maximă

alina.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș are doi copii
Foto: Instagram

Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar două săptămâni. În 27 octombrie a adus pe lume o mândrețe de fetiță ce va primi numele Melissa. Cum pe parcursul sarcinii a fost o graviduță activă, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" a decis să se mențină pe aceeași linie.

Parcă a luat exemplul Andreei Bălan, colega sa de emisiune, care s-a întors degrabă la filmări! Alina a făcut la fel. În 27 octombrie a născut și în 10 npoiembrie era deja la serviciu. A împărtășit vestea cu admiratorii săi de pe rețelele sociale, care au încurajat-o și felicitat-o pe frumoasa șatenă.

"Foarte obosită, dar pe drum spre muncă. Îmi beau cafeaua în timp ce conduc (vă rog să nu mă dați de gol polițiștilor)", a scris vedeta pe Instagram.

"Sunt foarte fericită! Micuţa este foarte cuminte şi drăgălaşă. Mă simt mult mai bine decât la prima naştere şi mi-am revenit foarte repede după operaţie.  Mihai (n.n. medicul Mihai Stoenescu, iubitul Alinei şi tatăl fetiţei) este aici, cu noi. Suntem bine şi fericiţi!", a spus prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva!" de la  Antena 1, la scurt timp după ce și-a adus fiica pe lume.

 

Loading...

Citește și

  • alina puscas bebelus alina puscas a nascut

    Bucurie mare în marea familie Antena 1! Alina Puşcaş a născut miercuri dimineaţă, la ora 8.00, o fetiţă frumoasă şi perfect sănătoasă. Micuţa are 2,800 kg şi 49 cm, a primit la naştere nota 10, şi se află într-o rezervă, alaturi de mămica ei.

  • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

    Alina Puşcaş traversează o perioadă extrem de frumoasă. Este însărcinată în nouă luni cu al doilea copil şi urmează să aducă pe lume o fetiţă în mai puţin de trei săptămâni. Deşi burtica i-a crescut destul de mult şi îi dă adevărate dureri de cap, vedeta tv nu şi-a pierdut zâmbetul şi nu se ştie dacă nu cumva starea ei de euforie ascunde şi un alt un secret.