Alina Pușcaș a făcut și nuntă, și botez în aceeași zi! Cum a arătat micuța Melissa

alina_si_mihai_4.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au făcut nuntă și botez în aceeași zi
foto: arhivă personală

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, știa că are de făcut botezul fiicei ei și a medicului stomatolog Mihai Stoenescu în weekend-ul care a trecut. Când a ajuns la biserică însă, s-a trezit cu un buchet de mireasă în mână, iar preotul le-a spus tuturor că vor asista și la o cununie religioasă.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, a declarat Alina, emoționată.

“Nici nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă. Nici nu cred că auzeam ceea ce rosteau preoții. Eram cu toții emotionați: noi doi, nașii, preoții, domnișoarele de onoare, pe care de altfel nici nu le-am observat până la finalul ceremoniei. Botezul și cununia s-au împletit cum nu se putea mai frumos”, a adăugat prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!”. 

Alina a spus că și în ceea ce privește botezul, hotărârea a fost luată cu numai o săptămână în urmă. “Ne-am decis de pe o săptămână pe alta să facem botezul Melissei.  Și asta pentru că, de când s-a născut, Melissa a avut parte de tot felul de momente mai puțin plăcute  - gripă,  răceală, alergie, căzături -, așa că am hotărât oarecum pe nepusă masă să schimbăm data botezului. Am făcut doar slujba religioasă, fără petrecerea de rigoare. Melissa a plâns ceva la botez, până a adormit, iar asta s-a întâmplat exact după ce preoții au scos-o din cristelniță. A primit jucării, rochițe, bijuterii,  chiar și bănuți, pe care deja i-am depozitat în contul ei personal. Alături de ea s-a aflat, evident, și frățiorul ei, Alexandru”, a mai spus Alina.

alina_si_mihai_5.jpg

alina puscas
Melissa, în brațele mamei ei, în ziua botezului
foto: arhivă personală

 

Pentru că totul a fost atât de spontan, puțini au fost prietenii care le-au stat alături Alinei Pușcaș și lui Mihai Stoenescu la aceste importante evenimente din viața lor. “Mihai și-a luat dreptul de a mă surprinde, dar promitem că, în toamnă, o să facem o petrecere frumoasă numai pentru prieteni, să ne bucuram împreună de ceea ce ni s-a întâmplat”, a promis prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Loading...

Citește și

  • alina puscas

    Alina Pușcaș, simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", a făcut pasul cel mare și i-a jurat credință veșnică iubitului său, Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog.

  • alina puscas

    Scandalul recent în care a fost implicat Adrian Mutu cu bona filipineză a deschis răni mai vechi printre vedetele autohtone care au trecut prin experienţe similare. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, Alina Puşcaş, mamă a doi copii a povestit că a căutat mult până să găsească o doamnă care să o ajute cu cei mici. Vedeta a ales o bonă internă pentru cei mici, care locuieşte cu ea în casă.