Alina Puşcaş a născut o fetiţă de nota zece. Prima poză cu bebeluşul

alina.jpg

alina puscas bebelus alina puscas a nascut
Alina Puşcaş mai are un băieţel cu medicul Mihai Stoenescu
Foto: Antena 1

Bucurie mare în marea familie Antena 1! Alina Puşcaş a născut miercuri dimineaţă, la ora 8.00, o fetiţă frumoasă şi perfect sănătoasă. Micuţa are 2,800 kg şi 49 cm, a primit la naştere nota 10, şi se află într-o rezervă, alaturi de mămica ei.

Alina Puţcaş a devenit mamă pentru a doua oară şi trăieşte fericirea de a-şi stârnge în braţe fetiţa. Vedeta Antena 1 este cuplată cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu cu care mai are un băiat. 

alina_bebe.jpg

alina puscas bebelus rezerva
Prezentatoarea o are alături pe fetiţa ei, în rezerva maternităţii
foto: arhiva personală

"Sunt foarte fericită! Micuţa este foarte cuminte şi drăgălaşă. Ma simt mult mai bine decât la prima naştere şi mi-am revenit foarte repede după operaţie.  Mihai (n.n. medicul Mihai Stoenescu, iubitul Alinei şi tatăl fetiţei) este aici, cu noi. Suntem bine şi fericiţi!", a spus prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva!" de la  Antena 1.

mihai_fetita.jpg

mihai stoenescu iubit alina puscas fetita
Mihai Stoenescu este foarte mândru de fetiţa lui
Foto: Antena 1

Fetiţa va purta numele Melissa Antonia Stoenescu, variantele fiind alese de cei doi părinţi noaptea trecută, dintr-o listă de 20 posibilităţi. "Meli în greacă înseamnă miere. Aşadar, deşi e Scorpion, cea mică va fi dulce ca mierea", a mai spus proaspăta mămică. 

Loading...

Citește și

 • alina puscas

  Alina Pușcaș (30 de ani), simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", este gata să devină mamă pentru a doua oară. Pe tot parcursul sarcinii a fost într-o formă de zile mari, le-a dat întâlnire telespectatorilor Antenei 1 în fiecare sâmbătă seară și doar burtica de graviduța a dat-o de gol că poartă un copil.

 • alina puscas vacanta croatia

  Însărcinată în şapte luni, Alina Puşcaş a avut o "poftă" nebună de vacanţe în această sarcină. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a călătorit mult în ultimele luni. A bifat pe rând Grecia, Italia şi s-a întors recent din Croaţia unde a petrecut zile însorite cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Chiar dacă mai are mai puțin de două luni până naște, graviduța Alina Pușcaș e foarte activă și pusă pe șotii. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a făcut show în fața colegilor din trustul Intact joi seara, 22 septembrie, la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă.

 • alina puscas insarcinata 8 luni burtica

  A remarcat şi ea că o sarcină nu seamănă cu alta. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" va deveni pentru a doua oară mămică peste o lună, iar burtica ei nu mai încape de mai mult timp în hainele vechi. Alina Puşcaş are acasă un băieţel, de un an, iar acum va aduce pe lume o fetiţă. La această sarcină, însă, pare că a acumulat mai multe kilograme la siluetă.