Cât lipseşte Andreea Bălan de la "Te cunosc de undeva"

andreea_balan.jpg

andreea balan cosmetica masti fata
Andreea Bălan va absenta o periodă din showbiz
foto: arhiva personală

Însărcinată în şapte luni, Andreea Bălan urmează să devină pentru prima dată mămică, însă dincolo de bucuria întâlnirii cu bebeluşul, blondina va fi nevoită să-şi neglijeze cariera în televiziune. Artista, care este jurată la "Te cunosc de undeva", va naşte chiar în perioada în care vor începe filmările pentru un nou sezon al show-ul transformărilor.

Andreea Bălan (31 de ani) va absenta motivat din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva" din care face parte alături de Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Andrei Aradits, dar telespectatorii nu îi vor simţi prea tare lipsa. Artista a mărturisit că cel mai probabil nu va fi prezentă la câteva emisiuni, pentru că trebuie să-şi revină după naşterea fetiţei ei. Deşi multe mame-vedetă se retrag  pentru câteva luni bune pentru a se dedica bebeluşilor, Andreea Bălan vrea să se întoarcă rapid pe sticlă. "Probabil că voi lipsi la două gale", a spus artista la Antena 1. Blonda a mărturisit că termenul la care ar trebui să nască este mijlocul lunii octombrie. Recent, Andreea a anunţat că se va retrage şi de pe scenă. Ea a început deja să nu mai facă prize periculoase şi poartă pantofi comozi.  "Stau întinsă în camera de hotel până să intru la concert. Cânt o oră şi stau liniştită din nou. Trebuie să stau cât mai mult la orizontală", a mai spus blonda la Antena 1. 

Cine sunt concurenţii din noul sezon

Un nou sezon din show-ul transformărilor bate la uşă, iar producătorii au stabilit cine vor fi vedetele care vor participa. Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț  sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon care va începe, în această toamnă, la Antena 1. 

 

Loading...

Citește și

  • Anul 2016 va fi cu siguranţă unul memorabil pentru Andreea Bălan. După mai multe relaţii eşuate, cântăreaţa nu numai că a rămas însărcinată şi va deveni mamă, dar îşi va oficia şi relaţia cu iubitul ei, George Burcea. Cei doi vor să facă totul ca la carte, ca să respecte tradiţiile familiei.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (31 de ani), însărcinată în aproape cinci luni, și-a scos burtica la plimbare. Joi seara, 26 mai, cu ocazia petrecerii anuale a Revistei Viva!, cântăreața a demonstrat încă o dată că este într-o formă de zile mari.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (31 de ani) este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Peste doar patru luni și jumătate, fosta membră a trupei Andre își va ține în brațe odorul. Chiar dacă rămâne activă până spre sfârșitul sarcinii și chiar a anunțat că-și va duce la bun sfârșit proiectele prezente și va începe și unele noi, viața blondei s-a schimbat și se va schimba și mai mult în perioada următoare.

  • andreea balan nunta plaja america

    Andreea Bălan este însărcinată în şapte luni şi curând se va retrage de pe scenă. Artista se pregăteşte să devină mămică pentru prima dată în această toamnă şi deja se gândeşte la ăntâlnirea emoţionantă cu fetiţa ei. dacă vă aşteptaţi, ca solista să publice imagini cu micuţa ei, v-aâi înşelat amarnic! Blondina a fpăcut o mărturisire cel poţin surpinzătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1