Cât e de îndrăgostit Smiley de Gina! Uite cum se distrează în Grecia, alături de Speak și de Ștefania

smiley-gina.png

Privirea lui Smiley spune totul
foto: Instagram

Gina Pistol și Smiley au un magnetism împreună, iar asta se vede din fiecare apariție a lor. Acum se află în vacanță, în Grecia, alături de prietenii lor, Speak și Ștefania.

Pentru că este în al doilea trimestru de sarcină, Gina Pistol a zis să mai profite puțin și a plecat cu Smiley în vacanță, în străinătate. Au ales Grecia, iar cei doi sunt însoțiți de prietenii lor, Speak și Ștefania. Obișnuit să își țină fanii la curent cu tot ce face, cântărețul a făcut mai multe postări pe rețelele de socializare, iar într-un video cu cadru larg apare și burtica Ginei, aflată în al doilea trimestru de sarcină,după cum se vede și în fotografiile surprinse în exclusivitate, de Click!.

smiley-gina-grecia.jpg

Speak și Ștefania i-au însoțit în Grecia pe Smiley și pe Gina
foto: Instagram

După cum se vede, prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuțite" (Antena 1) a prins deja forme, este mai luminoasă la față, o particularitate specifică femeilor însărcinate, și poartă numai rochii largi. O prind foarte bine, radiază în această etapă a vieții ei, iar Smiley este și el copleșit de ceea ce i se întâmplă.

Cei doi iubiți nu au plecat singuri, ci alături de alt cuplu, și anume de Speak și de Stefania. Gașca veselă s-a ținut de șotii, a ras, a glumit și s-a simțit bine. Cei patru urmează să se întoarcă în țară peste două săptămâni. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Primele poze cu Gina Pistol gravidă! Smiley, viitor tătic, a însoțit-o la ginecolog

Smiley, mesaj adorabil pe Instagram

Îndrăgostit până peste cap de Gina Pistol, femeia care îl face tătic pentru prima dată, Smiley a publicat o poză elocventă pe Instagram, alături de un mesaj care nu mai lasă loc de interpretări. A scris definiția din dicționar a cuvântului "a adora", adăugând și o poză cu Gina, în timp ce o privește cu dragoste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Loading...
 
 

Citește și