Cât de mult își susține Irinel Columbeanu fiica: „Ținem pasul cu generația copiilor noștri”

irinel_columbeanu.jpg

Irinel Columbeanu și Irina Columbeanu
Foto Instagram

Irinel Columbeanu a mers cu fiica lui în parc pentru a fi alături de ea la o întâlnire cu fanii organizată din timp. A stat deoparte și a privit cum toți copiii își făceau poze cu Irina și a mărturisit că acolo s-a întâlnit și cu un prieten de-al său care-și dusese fiica să o întâlnească pe fiica omului de afaceri. Aceștia au vorbit despre noua generație și despre cum trebuie să-și susțină copiii pentru a se dezvolta cât mai frumos și corect.

Fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că pentru întâlnirea cu fanii au venit copii atât din București, cât și din alte orașe precum Galați, Alba Iulia și Iași. Irinel și prietenul său din copilărie s-au sfătuit cu privire la creșterea copiilor și au căzut de comun acord că ar trebui să țină pasul cu noile tehnologii, explicând faptul că nimeni nu are dreptul să taie aripile unor copii.

„TOT ÎNAINTE!
Am însoțit-o ieri după școală pe fiica mea @irina_unicorns (scriu așa încercând să țin pasul) la întâlnirea pe care și-o organizase cu fani de-ai ei de pe YouTube, Instagram și Musically, la intrarea în parcul Herăstrău.
Nu mă așteptam să găsesc atâția copii, pe așa o vreme friguroasă și veniți acolo nu numai din București, dar și din țară (Galați, Alba Iulia, Craiova, Iași).
Am stat deoparte și am filmat un pic, încercând să deranjez cât mai puțin aceste flori plăpânde și gingașe – copiii.
Găsindu-mă cu un prieten din copilărie, venit acolo cu soția trași de fiica lor , ora și-un sfert a fan-meeting-ului a trecut mai repede. Și ne-am și încurajat reciproc să ținem neapărat pasul cu generația copiilor noștri, să ne adaptăm și noi schimbărilor rapide și profunde aduse de noile tehnologii și mai ales că nu avem dreptul să tăiem aripile nimănui, mai ales ale celor apropiați nouă!…”, a povestit Irinel Columbeanu pe Facebook.

irina_columbeanu.jpg

Irina Columbeanu
Foto Captură Video Youtube

Irinel Columbeanu și-a dus fiica de Crăciun la mama ei pentru a petrece acolo sărbătorile. Omul de afaceri a scris un mesaj pe Facebook anunțând că fiica sa se distrează alături de Monica Gabor și de fiul lui Mr Pink, în America.

„Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi!
Bună dimineața și în același timp bună seara!
Există o singură posibilitate ca acest salut paradoxal să fie valabil, și anume existența unei diferențe sensibile de fus orar între acasă și locul unde eu acum mă aflu, respectiv de 10 ore (în urmă) între București și Los Angeles. Fiica mea este acum când vă scriu cu mama ei pe o pârtie de schi în munții Sierra Nevada, iar eu mă aflu lângă intrarea în campusul UCLA (University of California at Los Angeles), ascult clopotul bisericii de-aici și reflectez la cât de brusc ne-au schimbat viața ideile novatoare aici născute. Și la cât de indispensabil este, oricine și de oriunde-am fi, să reușim să ținem cu orice preț pasul cu noul, ce nu iartă pe nimeni și este într-o continuă, accelerată și universală expansiune, învățând din orice sursă posibilă și nu numai PE dar chiar și DE LA copiii noștri, altfel rămânem de căruță (până și sistemul monetar, banii și modul de transfer și prezervare al valorii sunt pe cale să se schimbe din temelii, radical, brusc și complet…). Țin ca pe această cale să urez tuturor celor cărora această postare va ajunge să le pice sub ochi, să sărbătorească cu fericire în suflet Crăciunul și Anul Nou, să dea la spate necazurile din anul ce e pe terminate și să privească cu optimism, determinare și drept în ochi anul ce va să vină. Lupta de-abia începe și cu siguranță vom învinge! Los Angeles, 26.12.2017, 11:55”, a publicat Irinel Columbeanu pe Facebook.

Loading...

Citește și