Cât de mult contează banii într-o relație pentru Bianca Drăgușanu

clipboard01.jpg

Bianca Drăgușanu, Victor Slav,
Bianca Drăgușanu consideră că banii sunt importanți într-o relație
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu a povestit despre importanța banilor într-un cuplu, aceasta a mărturisit că partea financiară nu trebuie ignorată și pe ea o încântă ideea de a avea lângă ea un bărbat adevărat.

Bianca Drăgușanu formează un cuplu alături de Victor Slav și de fiecare dată când prinde ocazia, vedeta le dă sfaturi de cuplu concurenților emisiunii la care aceasta este moderatoare. 

„O mică bârfă: discuție în redacție între doi colegi. Eu mă făcusem mică-mică, ascunsă după un calculator. Dar era prea fain subiectul ca să plec de acolo. Ei se vor recunoaște, cu siguranță, eu sunt discretă și nu dau nume, așa ceva nu se face. Primul e ca și însurat, iar cardul de salariu stă la iubiaă lui. Dar el mai are o sursă de venit, așa că mai are un card, norocul lui! El zicea: Ăștia care lasă toți banii acasă, cum fac să ceară bani pentru cadoul ei de Crăciun? Celălalt privea superior și zice: Eu am stabilit o sumă pentru cheltuielile comune, iar ea se conformează, punem jumi-juma pentru casă, în rest fiecare cu banul lui.

Două modele de femei: una cheltuie banii bărbatului, cealaltă da în casă bani fix, de restul, distanță și independență. Mie nu îmi place așa. Familia e familie ca să aibă un buzunar comun, ambii contribuie la achiziție, ambii vor binele familiei.

Susțin femeia independentă, care poate oricând să trăiască singură și fără să stea cu mâna întinsă la mila bărbatului. Mă încânta și ideea de bărbat adevărat care vrea să îi facă viață frumoasă femeii de lângă el. Și partea economică nu e deloc de ignorat în acest proces.  Nu banii aduc fericirea sau tristețea într-un cuplu, ci cum sunt ei drămuiți și cheltuiți”,a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii la care este prezentatoare.

 

loading...
Loading...

Citește și