Jojo s-a antrenat la stână înainte de a pleca la «Asia Express»

6-7-vedete-2-col-jojo-ipate.jpg

Jojo şi Paul Ipate îşi vor lăsa copiii cu bunicii ând vor pleca în India

Simpatica actriţă Cătălina Grama sau Jojo (37 de ani) e gata de lansarea celui mai nou film al ei, „Pup-o, mă!”, care va avea premiera de gală pe 24 octombrie.

„Timp de trei săptămâni am filmat la munte, în Apuseni, la Răchiţele, în rolul Doinei, o jurnalistă documentaristă, pentru filmul «Pup-o, mă!». Personajul meu e dur, dar la un moment dat descoperim că are şi o latură sensibilă. Am dormit la o pensiune, la 20 de minute de stâna unde am filmat. Îi arătam lui Akim poze cu oile, iar el acum e curios să vadă filmul. Am lăsat copiii cu părinţii noştri sau cu Paul, iubitul meu”, ne-a povestit Jojo. Ea şi Paul Ipate (33 de ani) se pregătesc, după acest proiect, de un altul, departe de ţară.

Ei vor pleca în India, pentru a fi concurenţi în noul sezon al al emisiunii “Asia Express”, de la Antena 1. Şi atunci probabil că vor lăsa copiii tot cu bunicii. Ei o au împreună pe Zora, de un an şi 9 luni, iar Jojo mai are un băieţel din mariajul anterior, pe Akim (7 ani). 

Loading...

Citește și

  • La o săptămână după ce au fost naşi de cununie pentru Octavian şi Oana Strunilă, Paul Ipate (32 de ani) şi Cătălina Jojo Grama (36 de ani) au avut un eveniment important de celebrat.

  • Viața Cătălinei Grama, cunoscută sub numele de Jojo, s-a schimbat radical de când a devenit mamă. Actrița a povestit pe rețelele de socializare că nu se simte în regula ca micuții ei stau la bunici, chiar dacă ea are mai mult timp să se odihnească.