Vedetele s-au îmbarcat pentru «Asia Express» 2. Le aşteaptă 7 săptămâni de filmări cu un euro în buzunar

bianca_si_oana.jpg

bianca dragusanu si sora ei oana la asia express in aeroport
Bianca Drăguşanu -a făcut echipă cu sore ei Oana la Asia Express 2
Foto: arhivă personală

Sâmbătă dimineaţă, cele nouă perechi cooptate la "Asia Express" 2 au urcat în aeronava care le va duce în aventura vieţii lor. Filmările noului sezon vor avea loc în India şi Sri Lanka, iar vedetele noastre s-au prezentat dis de dimineaţă la aeroportul Otopeni cu bagajele prăgătite, dar şi cu cu mult curaj pentru provocarea ce le va scoate din confortul lor zilnic. Cuplurile se lupta timp de şapte săptămâni pentru marele premiu de 30.000 de euro, sumă fabuloasă dacă ne gândim că ele vor avea doar un euro pe zi în buzunar ca să se descurce.

A venit ziua cea mare pentru cele nouă perechi care au semnat cu Antena 1 pentru Asia Express. Le aşteaptă o călătorie lungă în care fiecare şi-a pus în bagaj ce a ştiut că foloseşte mai mult, iar sâmbătă (20 octombrie) s-au prezentat la aeroport cu valizele pregătite.  

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România.

Asia Express 2. Bianca Drăguşanu şi sora ei Oana speră să reziste măcar o lună

Uşor speriată de ceea ce o aşteaptă, Bianca Drăguşanu a mărturisit înainte de a se urca în avion că îşi doreşte să reziste în emisiune, deşi e conştientă că nu va găsi acolo condiţiile cu care este obişnuită. "Va fi greu. va fi foarte greu. Să nu zici că nu ţi-am spus", i s-a adresat vedeta Oanei, sora ei mai mică cu care face echipă la Asia Express 2. cele două au spus că cel mai greu le va fi probabil să-şi stăpânească dorul de casă şi de copii. "Va fi greu să stau atâta timp plecată departe de Sofia. ea e micuţă, are doar doi ani, şi nu prea conştientizează, dar copiii oanei sunt mari. Unul are 14 ani, ia r celălalt 4 ani şi ştie că mami a plecat cu munca", a mai spus Bianca la aeroport.   

Emisiunea pentru filmările căreia s-au pregătit cele 9 perechi va fi sifuzată der Antena 1 abia în primăvara anului viitor.   

Citeşte şi: 

Perechile care s-au retras de la Asia Express, sezon 2

Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu prezintă noul sezon “Asia Express”

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, se pregătesc de Asia Express! Au început cu o vizită la estetician

 

 

loading...
Loading...

Citește și