Perechile care s-au retras de la Asia Express, sezon 2

mara_banica_codin_maticiuc.jpg

mara Banica codin maticiuc
Mara Bănică și Codin Maticiuc sunt prieteni vechi
Foto: arhivă personală

Negocieri eșuate pentru două perechi, care au fost în cărți pentru noul sezon Asia Express. După lungi discuții, ce se poartă încă din această vară cu producătorii reality-show-ului de la Antena 1, cu doar câteva zile înainte de plecare, Click! a aflat care sunt vedetele și partenerii lor care nu s-au înțeles și s-au retras pe ultima sută de metri, dar și care sunt cele 9 perechi pregătite de îmbarcare.

Discuțiile nu s-au concretizat pentru toate vedetele invitate să participe la noul sezon Asia Express, iar Click! aflat care sunt perechile care au renunțat să mai participe la show din diferite motive. Prima este formată din prezentatoarea tv Mara Bănică și Codin Maticiuc. Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, așa că producătorilor nu le-a fost greu să-i aducă împreună în acest show. Din păcate, cel care s-a retras este Maticiuc, decizia afaceristului lăsând-o pe Mara fără pereche.

mara_banica.jpg

mara banica accès direct
Mara Bănică este o prezență constantă la emisiunea Acces Direct (Antena 1)
Foto: arhivă personală

Deși producătorii au încercat să găsească un nou concurent care să-i ia locul milionarului în concurs, nu s-a găsit o persoană pentru a reface cuplul de vedete, așa că jurnalista a fost și ea nevoită să refuze oferta.

Un alt cuplu, care a lăsat Asia Express pentru alte proiecte mai personale este cel format din Anda Adam și soțul ei Sorin Andrei. Click! a anunțat că solista a negociat la sânge participarea, ba chiar obținuse un onorariu deloc de neglijat. Anda a fost ofertată pentru 20.000 de euro, sumă care se dubla în cazul participării partenerului ei de viață. Participarea Biancăi Drăgușanu, eterna ei rivală, la reality show pe un onorariu fabulos a făcut-o pe artistă să sară peste competiție.

anda_carje.jpg

anda adam carje exatlon
Anda Adam a fost aşteptată de soţ şi de fetiţa lor
Foto: arhivă personală

De altfel, nu mai departe de luna ianuarie a acestui an, solista s-a întors în cârje din Republica Dominicană, unde a filmat pentru Exatlon, difuzat la postul concurent, Kanal d. Așadar, artista a cântărit mai bine lucrurile și s-a decis să refuze și ea oferta.  

Care sunt cele 9 perechi, pregătite pentru Asia Express

Au mai rămas doar câteva zile până când cele 9 perechi vor pleca spre India și Sri Lanka, acolo unde se filmează acest nou sezon al emisiunii. Pe micul ecran însă, telespectatorii Antena 1 vor vedea vedetele și partenerii lor cum se descurcă abia din primăvară. Dar să vedem cine sunt cei care au bătut palma cu trustul din Băneasa. Este vorba despre surorile Claudia și Paula Pavel, Ana Morodan și CRBL, fiecare cu câte un partener, actrița Anca Sigartău cu fiul, Cosmin Seleși cu Șerbat Copoț, Iuliana Luciu cu Margherita de la Clejani, Ruby cu iubitul, Jojo cu Paul Ipate și Bianca Drăgușanu cu sora ei mai mică, Oana. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și