«Casnica de la Masterchef", mireasă la Paris! Andreea Moldovan, emoţionată la ceremonie

andreea-moldovan56464545.jpg

Andreea este una dintre cele mai cunoscute concurente de la ”Masterchef”. Deși nu a câștigat nici un premiu, s-a ales cu notorietate și a „prins” și alte show-uri tv

Despre Andreea Moldovan, "casnica de la Masterchef", nu se mai ştia mare lucru de la accidentul din bucătăire, care i-a pus viaţa în pericol. Fostă concurentă în 2012 la Pro Tv, bruneta şi-a deschis propria ei afacere şi nici sentimental nu stă rău. Este căsătorită cu Dj Optik, iar recent a trecut prin mari emoţii. Ea şi soţul şi-au reînnoit jurămintele la aniversarea de 10 ani a căsniciei şi au ales să facă acest lucru într-o biserică din Paris, oraşul preferat al amândurora.

A scăpat ca prin minune dintr-un incident care ar fi putut să-i lase urme adânci pe față, iar acum Andreea Moldovan, cea poreclită "sexy-casnica de la MasterChef", se bucură de fiecare clipă și trăiește viața la maximum. Bruneta a ajuns în urmă cu doi ani la Spitalul de Arşi, după ce a suferit un accident în propria bucătărie, eveniment acre a rămas trecut doar la incidente nefericite. Recent, Andreea a avut din nou motive să zâmbească. Ea a marcat aniversarea de 10 ani cu Dj Optik printr-o ceremonie specială, exact ca în ziua nunţii lor. La eveniment, Andreea a îmbrăcat o rochie albă lungă, iar Bogdan, soţul ei, un costum elegant.     

andreea_moldovan.jpg

andreea moldovan dj optik reinnoire juraminte
Andreea Moldovan şi soţul ei Dj Oprik şi-au reînnoit jurămintele la Paris
Foto: arhivă personală

"La 10 ani de la căsătorie, ne-am reînnoit jurămintele la Sacré Cœur în Paris. Pe scurt, noi ne doream de ceva vreme să ne reînnoim jurămintele la cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei. Bog (n.r. Bogdan Moldovan, alias Dj Oprik) mi-a facut această vacanţă la Paris, cadou de ziua mea. Pe 15 octombrie, de aniversarea noastra m-a recerut de soţie la Tour Eiffel. Fără să ştiu că urmează să mă ceară din nou, eu am aranjat şi complotat cu Părintele Bernard din Paris, să ne oficieze pe 15 octombrie această ceremonie privată la Sacré Cœur. A fost super emoţionant să ne avem copilul şi părinţii alături, cât şi o grămadă de vizitatori ai Basilicăi, ce s-au oprit să asiste la fericirea noastră", a povestit Andreea Moldovan în cercul ei de prieteni. 

Cum a ajuns celebră Andreea Moldovan 

Andreea Moldovan s-a remarcat, în urmă cu şase ani, la concursul culinar „Masterchef” (PRO TV). Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit. Se pare că tânăra chiar se pricepe la dulciuri, motiv pentru care, în 2015, şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în cartierul Băneasa din Capitală. În 2015, Andreea Moldovan a fost concurentă într-o altă emisiune de la PRO TV. Este vorba despre „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!”. Aventura Andreei în jungla africană, unde s-a desfășurat emisiunea, s-a încheiat după 18 zile.

Citeşte şi:

I se clatină mariajul după "aventura" cu Drăghia? Ce spune "Casnica" despre relaţia cu Dj Optick EXCLUSIV

Aşa face piaţa un MasterChef! "Sexy-casnica", zilnic la tarabe

 

 

Loading...
 
 

Citește și