"Casnica" Andreea Moldovan face bani după Masterchef: "Livrez fericire!"

andreea_moldovan.jpg

andreea moldovan diete personalizate
Andreea Moldovan te slăbeşte cât ai zice "peşte"
foto: arhiva personală

A dispărut de la televizor, dar nu stă degeaba! Andreea Moldovan are treabă multă şi coincidenţă sau nu are legătură tot cu arta culinară."Casnica" de la Masterchef s-a asociat cu doi medici nutriţionişti şi un cardiolog şi "eliberează" diete personalizate. Rezultatele nu au întâziat să apară, iar acum bruneta culege roadele muncii sale.

Andreea Moldovan (29 de ani) încinge tigăile în bucătărie, iar mâncarea ei are efecte spectaculoase. Bruneta livrează trei mese principale şi o gustare elor care vor să dea jos surplusul de kilograme sau intenţionează să se alimenteze corect în perioadele de post. Nu are timp nici să respire, căci deşi afacerea este la început, numărul clienţilor este în creştere.

andreea.jpg

andreea moldovan diate personalizate bucatarie
Andreea este pasionată de gătit
foto: arhiva personală

"Regimul este conceput împreună cu doi nutriţionişti şi un medic cardiolog. Eu mă ocup de prepararea reţetelor. Dieta ţine cont de preferinţelei fiecărei cliente în funcţie de grupa sanguină. Nimeni nu face foamea, dar nici nu mănâncă porcul din coteţ. Programul se adresează şi bărbaţilor. Prima doamnă care a încercat dieta a terminat ieri programul şi ne-a trimis mulţumirile ei. A slăbit patru kilograme în 14 zile şi a mâncat bine. Schema este bazată pe proteine pentru toate grupele de sânge, iar mâncarea chiar are gust. Este un regim cu mult peşte, fructe de mare, viţel şi berbec, dar şi salate crocante, fresh-uri, ceaiuri şi gustări. Este o adevărată provocare pentru mine. În prima parte a zilei trimit cele două sau trei feluri principale şi snack-urile. Practic, livrez fericire", ne-a povestit Andreea Moldovan.

Bruneta este extrem de fericită că cei care i-au încercat reţetele sunt pe deplin mulţumiţi atât de gust, cât şi de faptul că au reuşit să slăbească. Fosta concurentă se ocupă în prezent de alte şapte doamne care vor alte dimensiuni la haine. "Treaba cu grupele de sânge mă limitează mult. E destul de complicat să dai gust fiind constrâns să nu foloseşti grăsimi şi alte artificii de bucătărie. Mă joc foarte mult cu marinatele de carne, pentru că aici pot plusa cu condimente", a adăugat bruneta. 

andreea_si_sot.jpg

andreea moldovan dj optick
Bruneta este căsătorită cu Dj Optick
foto: arhiva personală

Cine vrea să mânânce bine şi să şi slăbească în acelaşi timp trebuie să scoată din buzunar între 100 şi 120 de lei în funcţie de numărul de mese, iar bruneta le pregăteşte meniul personalizat şi aprobat de specialişti.

Andreea Moldovan a devenit cunoscută după ce a participat la ediţia din 2012 a concursului Masterchef. În această vară, bruneta a bătut din nou palma cu Pro Tv şi a fost implicată în show-ul tv "Sunt celebru, scoate-mă de aici", unde a strâns din dinţi şi a rezistat sub cerul liber în condiţii greu de imaginat. Fosta concurentă este căsătorită cu DJ Optik, cei doi având împreună o fetiţă de şase ani.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1