I se clatină mariajul după "aventura" cu Drăghia? Ce spune "Casnica" despre relaţia cu Dj Optick EXCLUSIV

andreea_si_draghia.jpg

andreea moldovan sunt celebru scoate-ma de aici draghia
Andreea şi Vladimir au fost desemnaţi împreună la una dintre celebrele probe ale cufărului
foto: Pro Tv

Pe unde a trecut a lăsat loc de speculaţii. Andreea Moldovan (28 de ani), cunoscută drept "Casnica," după participarea ei la "Masterchef", le-a dar din nou apă la moară celor care o critică pentru că s-a apropiat de Vladimir Drăghia în jungla africană. Dacă la emisiunea culinară s-a vehiculat că ar fi avut o legătură amoroasă cu Gabi Glodeanu, un concurent al show-ului de gătit de la Pro Tv, în tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" prietenia cu actorul le-a dat motiv cârcotaşilor să o bârfească pe la colţuri.

Dedordant de sinceră pentru unii, falsă pentru alţii, Andreea Moldovan şi-a atras simpatii şi antipatii, aşa cum era şi firesc după un astfel de concurs. Pentru ea însă un lucru este cert! Se consideră o femeie dintr-o singură bucată, care spune lucrurilor pe nume. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, bruneta a povestit cum este viaţa la o lună după experienţa din Africa de Sud, dar şi care sunt problemele care nu îi dau pace de când a revenit acasă. Andreea a declarat că încă nu a apucat să vadă toate episoadele de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici", însă nu a remarcat nimic care să nu-i fi plăcut la prestaţia ei. Andreea este căsătorită cu Bogdan Moldovan (DJ Optick). Cei doi sunt împreună de opt ani și au o fetiță, Ava, în vârstă de şase ani.

Click! A trecut o lună de când ai ieşit din tabără. Cum a fost reacomodarea?
Andreea Moldovan: A trecut greul! Reacomodarea a fost înceată, prea multă civilizaţie în scurt timp e apăsătoare.
Click! De ce ti a fost cel mai dor, dintre produsele la care nu ai avut acces în junglă?
De duş!!! Să mă spăl la caserola de 2 litri, nici măcar lighean, cu apă din rău, nu a fost pe placul meu, dar m-am conformat.

andreea_viermi.jpg

andreea moldovan viermi sunt celebru scoate-ma de aici
Andreea Moldovan a mâncat viermi şi ouă fermentate la una dintre probele din Africa de Sud
foto: Pro Tv

Click! Te-ai întors cu fobia de gândaci? De ce ţi-a mai fost teamă acolo?
În afară de insecte, nu aveam altă fobie - Slavă cerului, am depăşit-o! Şerpi, şoareci şi alte vietăţi - zi-le cum vrei tu, sunt "amicii mei".
Click! Orez am văzut că mai găteşti şi acasă... Fasole ai mai făcut?
Nu, fasole nu am făcut, însă mi-am cumpărat (dacă se pune la numărătoare).
Click! Te trezeşti noaptea să mănânci?
Nu ma trezesc noaptea să mănânc, pentru ca adorm "burdușită".
Click! Te-ai cântărit? Ai pus la loc? A fost nevoie să -ţi schimbi garderoba?
Am pus la loc două kilograme, mă cântăresc cu interes în fiecare dimineaţă, ceea ce nu obişnuiam. Garderoba nu a fost nevoie să mi-o schimb, îmi place să port haine lălâi.
Click! Cum arată o zi din viaţa ta după ce te-ai întors din Africa?
6-7 dimineaţa. Cappuccino. Trezit copilul. Mic dejun. Grădi. Treabă şi alergătură prin oraş. Grădi. Joaca cu Ava. Cina. Băiţa + culcat copilul. Vin roşu şi ciocolată, poate un film cu Bogdan. Somn.

andreea_si_optick.jpg

andreea moldovan dj optick sot casnica sunt celebru scoate-ma de aici
Andreea s-a îndrăgostit la 20 de ani de Bogdan Moldovan
foto: arhiva personală

Click! Ce mici probleme mai ai în afară de cea cu somnul?
Pfff, mă trezesc la 6, maxim 7 în fiecare dimineaţă. E crunt! În afară de asta, nu prea mai pot să mănânc carne. Am încercat de câteva ori şi nu mi-e bine fizic.
Click! Ce a spus soţul tău despre ce s-a speculat în presă? Mă refer la Vladimir Drăghia. 
Soţul meu are ochi să vadă şi cap să înţeleagă că a fost vorba doar de o scenetă pe care am fost puşi să o facem, în spirit ironic. Imaginile au fost folosite, presa le-a preluat şi uite aşa s-a încercat să se creeze senzaţionalul din nimic concret. Relaţia noastră merge chiar mai bine ca înainte de plecarea mea în Africa de Sud. Mi-a fost foarte, foarte, foarte greu fără familie lângă mine!
Click! Cu cine din echipă ţii legătura? Aţi petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe cinste!
Ţinem legătura toţi, mai strânsă cu Gina, Dorian, Vladimir, Alina şi Ruby. Vorbim aproape în fiecare zi.

andreea moldovan fetita ava 6 ani

Click! Cum a fost revederea cu Ava? 
Revederea cu Ava a fost foarte, foarte, foarte emoţionantă. Am plâns cu lacrimi de crocodil când am intrat în casă. M-a aşteptat cu felicitarea şi floarea pe care le pregătise pentru serbarea de 8 martie de la grădi, la care eu nu am fost. Mi-a spus "La multi ani, mami!", moment în care am simţit că leşin de fericire!
Click! Ţi-ai face o vacanţă cu familia pe acolo? Ai planuri?
Nu stiu ce să zic... Africa de Sud e o regiune cam periculoasă de mers cu familia, dar trecând peste asta, DA, aş face mai multe vacanţe acolo! Este superb!
Click! Ţi-ai făcut mai mulţi prieteni după show?
Prietenii îmi sunt aceeaşi de ani de zile şi le mulţumesc că îmi sunt alături necondiţionat! Se ştiu ei foarte bine care sunt.
Click! Ai vizionat toate emisiunile? Care a fost faza care te-a enervat cel mai tare?
Nu le-am vizionat pe toate şi, din ce am văzut, nu m-a enervat absolut nimic, ba mai mult, le-am văzut cu zâmbetul pe buze. Eu privesc lucrurile cu alţi ochi, pentru că ştiu ce s-a întâmplat acolo, 24 de ore din 24.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1