Cum arată "casnica de la MasterChef" la trei luni după ce și-a ars fața în bucătărie

casnica12-13-vedete-2-col-c.jpg

Andreea Moldovan, arsuri, casnica de la MasterChef, vacanta, Andreea Moldovan si-a ars fata, Spitalul de Arsi
Andreea Moldovan, de Crăciun, alături de soțul ei, DJ Optik

Andreea Moldovan a umblat cu fața acoperită, apoi și-a lăsat breton, iar acum huzurește în vacanță. În noiembrie 2016, bruneta a ajuns la Spitalul de Arşi, după ce a suferit un accident în propria bucătărie. Medicii au asigurat-o însă că nu va rămâne cu cicatrice.

A scăpat ca prin minune dintr-un incident care ar fi putut să-i lase urme adânci pe față, iar acum Andreea Moldovan, cea poreclită "sexy-casnica de la MasterChef", se bucură de fiecare clipă și trăiește viața la maximum.

sexy-casnica1212121221.jpg

”Casnica” are mâna dreaptă bandajată și poartă un batic cu care își acoperă fața și părul

“Pacienta Andreea Moldovan s-a prezentat la camera de gardă, unde a fost consultată de medicii Ivan Vatamanesku şi Sorin Parasca, ambii specialişti în chirurgie plastică şi reparatorie. Femeia avea arsuri de gradul 2A şi 2B, pe faţă, braţ şi antebraţ. Nu a necesitat intervenţie  chirurgicală, ci doar tratament local", asta ne declarau, în noiembrie 2016, surse de la Spitalul de Arși. Iată că norocul a fost de partea Andreei, iar pe fața ei nu se regăsește acum nici o cicatrice în urma nefericitului accident casnic, petrecut în bucătărie. Deși la început a umblat cu fața acoperită, apoi și-a lăsat un breton des, iată că acum bruneta nu mai are motive să-și ascundă chipul. Recent, ea a pus pe Instagram o fotografie din vacanța de la Copenhaga, petrecută alături de soțul ei, Bogdan Moldovan, alias DJ Optik. Andreea nu mai are breton și arată mai bine ca oricând.

andreea_moldovan.jpg

Andreea Moldovan, arsuri, casnica de la MasterChef, vacanta, Andreea Moldovan si-a ars fata, Spitalul de Arsi
Așa arată acum Andreea, în vacanța din Copenhaga
foto: Instagram

Andreea Moldovan s-a remarcat, în urmă cu cinci ani, la concursul culinar „Masterchef” (PRO TV). Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit. Se pare că tânăra chiar se pricepe la dulciuri, motiv pentru care, în 2015, şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în cartierul Băneasa din Capitală. În 2015, Andreea Moldovan a fost concurentă într-o altă emisiune de la PRO TV. Este vorba despre „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!”. Aventura Andreei în jungla africană, unde s-a desfășurat emisiunea, s-a încheiat după 18 zile.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vă mai amintiţi de senzuala concurentă de la MasterChef (PRO TV), Andreea Moldovan, poreclită şi “sexy-casnica”? Celebra bucătăreasă a fost internată în urmă cu trei zile la Spitalul de Arşi, după ce a suferit un accident în propria bucătărie. Are răni pe tot corpul, dar medicii au asigurat-o că nu va rămâne cu cicatrice.

  • A fost internată în spital, după ce s-a ars pe faţă şi pe mâna dreaptă, în bucătărie. De câteva zile, Andreea Moldovan (29 de ani) a revenit acasă, însă, atunci când iese pe stradă, „sexy-casnica” de la “Masterchef” se „deghizează” pentru a nu-i fi văzute bandajele care îi acoperă arsurile. Aşa au surprins-o ieri dimineaţă fotoreporterii Click!