Carmen Șerban, la un pas să fie arsă de vie: «Flacăra mi-a venit în faţă»

carmen_serban.jpg

Carmen Șerban

Carmen Șerban a făcut câteva dezvăluiri îngrijorătoare. Artista a declarat că a fost la un pas de moarte, însă acum este bine și este în afara oricărui pericol. Ea a fost transportată de urgență la spital.

Toate acestea s-au întâmplat când ea prepara o pâine pe vatră cu țiței, iar pâinea a luat foc din cauza arzătorului. Atunci când a coborât în groapa unde se deschide ușa de la cuptor, flacăra i-a venit în față.

„Făceam pâine pe vatră cu ţiţei. De la arzător a luat foc, am coborât în gropiţa unde deschizi uşa la cuptor, iar flacăra mi-a venit în faţă. Am ajuns la spital, arsura a fost destul de mare. În primii 2-3 ani aveam probleme iarna, dar acum nu mai am nimic. După ce am venit de la spital nu am mai dat pe la brutărie. Am considerat că Dumnezeu nu a vrut să fiu acolo”, a mărturisit Carmen Şerban la „Acces Direct”.

Recent, Carmen Șerban a declarat că nu ține cont de zilele de Valentine s day sau Dragobetele, doarece ea le sărbătorește în fiecare zi alături de iubitul ei.

„Noi iubim în fiecare zi. Noi sărbătorim iubirea în fiecare zi. Adică eu mâine pot să fiu furioasă şi să îl iau la înjurături pe iubitul meu. Dacă simt să îi spun că îl iubesc îi spun, dacă nu simt, nu spun. Luna iubirii, ziua iubirii e motiv de distracţie, motiv să facem cumpărături”, a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și