Carmen Negoiţă debutează ca manechin cu noua tunsoare

carmen_negoita.jpg

Carmen Negoiţă nu se grăbeşte să căsătorească din nou
Foto: Arhiva personală

Carmen Negoiţă a recurs la o transformare de look, schimbare care a făcut-o greu de recunoscut. Fashion bloggerul s-a tuns scurt şi şi-a schimbat stilul de machiaj. A apărut aşa la Alba Iulia, în timpul unui cunoscut festival de modă.

Carmen Negoiţă a renunţat la coafura cu care ne-a obişnuit şi s-a tuns scurt. Noul ei look i-a făcut pe prietenii şi colaboratorii săi să afirme că schimbarea o întinereşte foarte mult, comparând-o cu o adolescenţă.
"Mulţi mi-au spus că am făcut o alegere bună şi că noul look mă întinereşte. Eu am vrut de mult timp să fac această schimbare, însă hairtylistul meu s-a pus tot timpul împotriva. Până la urmă l-am convins. Contrar părerilor, poţi fi foarte feminină şi poţi purta haine elegante chiar dacă eşti tunsă scurt. De multe ori chiar rezultatul este mai spectaculos, mai incitant.

carmen.jpg

carmen negoita schimbare de lool tunsoare noua manechin festival
Carmen Negoiţă va urca pe podium la un festival de modă de la Sibiu
foto: arhiva personală

La Feeric Fashion Days de la Alba Iulia am pregătit mai multe ţinute, de diverse stiluri: una de inspiraţie masculină, bazată pe contraste, în combinaţie alb-negru, altă compusă din pantaloni înfloraţi evazaţi şi cămaşă denim. Şi machiajul a fost special. Cristian Bucă a ştiut să îmi contureze ochii şi să pună în valoare trăsăturile prin jocuri de umbre şi lumini", a declarat Carmen Negoiţă.
Fashion bloggerul va participa la cea de-a doua parte a festivalului, care are loc zilele acestea la Sibiu. În calitate de blogger oficial al evenimentului, Carmen va realiza şedinţe foto, interviuri şi se va implică şi în prezentări de modă, în premieră, ca manechin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1