Carmen Brumă, ameninţată cu moartea din cauza lui Mircea Badea!

carmen.bruma_.jpg

carmen bruma copil
Carmen Brumă se iubeşte cu Mircea Badea. Cei doi au un băieţel de doi ani
Foto: Click!

Iubita lui Mircea Badea primeşte tot mai multe ameninţări din partea protestatarilor, care au ieşit în ultimele zile în stradă cerând Guvernului Grindeanu să retragă ordonanţele prin care se dezincriminează abuzul în serviciu. Atitudinea omului de televiziune care nu susţine manifestaţiile i-a determinat pe unii să-i trimită mesaje mai puţin prietenoase pe pagina de Facebook.

Carmen Burmă este ţinta unor atacuri în mediul virtual care au făcut-o să reacţioneze pe reţelele de socializare. Vedeta a atras atenţia că protestatarii îi trimit mesaje prin care o ameninţă cu moartea atât pe ea, cât şi pe fiul ei, Vlad, de doar doia ani.  

 "Am o dilemă şi vreau să vă cer părerea. Nu vi se pare discrepant că unii dintre protestatarii care luptă pentru «statul de drept» şi «viitorul copiilor noştri» să ne ameninţe cu moartea pe mine şi pe copilul meu? ( Evident că nu e prima dată când primesc ameninţări. Nu mă plâng, nu mă sperii. Doar întreb)", a scris Carmen Brumă pe pagina ei.

mircea badea antena3 reactie voturi iohannisZoom
Mircea Badea este un susţinător al Guvernului PSD
Foto: captură Antena 3

În apărarea ei a sărit şi Mircea Badea, care condamnă gestul celor care au transmis astfel de mesaje la adresa familiei lui şi a subliniat că va apela la organele abilitate pentru a lua măsuri împotiva celor care îndrăznesc să-i atace iubita şi copilul. "Sunt nişte descreieraţi care îmi ameninţă familia cu moartea, inclusiv pe Vlăduţ care are doi ani. Alţi sceleraţi că ei îi aprobă. Asta e faptă penală în statul de drept despre care tot răcnesc ei ca apucaţii. Din acest moment un mic pas dacă mai aud în această direcţie, încep să fac plângeri penale pe bandă rulantă. Am şi banii şi determinarea să mă ţin de ăştia până păţesc ce e corect să păţească", a completat Mircea Badea.

loading...
Loading...

Citește și

  • Imaginaţia românilor nu are limite. De patru zile de când ies în stradă, protestatarii se întrec în idei. Unii şi-au mutat biroul în piaţă, pe modelul “noi d-aicea nu plecăm”, alţii chiar nu pleacă nici noaptea de la serviciu, vezi cazul unor deputaţi ai Opoziţiei. În timp ce unii strigă şi se bat prin pieţe, alţii aleg să protesteze muţi. Adică îşi lipesc leucoplast pe gură.

  • dragos bucur dorian boguta alexandru papadopol

    Dragoş Bucur pare că a găsit soluţia pentru a strânge cât mai mulţi români la proteste. Actorul a publicat pe contul lui de pe reţeaua de socializare un mesaj prin care îndeamnă pe toată lumea să iasă în stradă, fie şi în faţa blocului, pentru 15 minute.

  • proteste bucuresti

    Protestele faţă de Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale continuă în weekend, când este aşteptat cel mai mare număr de participanţi. Un "marş al copiilor” este anunţat sâmbătă dimineaţă, când părinţi cu copii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului, cu pancarte şi baloane.

  • detinut protest dragnea

    Românii au ieșit din nou din case, vineri seară (3 februarie), pentru a patra zi consecutivă de proteste. Peste 150.000 de persoane s-au adunat, până la această oră, în Piața Victoriei din București, pentru a cere abrogarea ordonanței de urgență care aduce modificări Codului Penal.